Vrâncenii, invitați de ACDB să facă sport în natură

0
855


Asociația pentru Conservarea Diversității Biologice (ACDB) are plăcerea de a vă invita să participați la competițiile sportive Focus Natura. Acestea sunt organizate cu scopul conștientizării participanților cu privire la importanța conservării valorilor naturale din ariile naturale protejate, promovării mișcării (alergarea în natură) și a unui stil de viață sănătos pentru un segment larg al populației, cu implicarea comunității locale. Competițiile se vor desfășura în ziua de sâmbătă, 9 septembrie 2017, începând cu ora 9:30 start semimaraton și de la 15:30 – start Cross Country XC, în Biliești, Ciușlea, Rădulești, având startul și sosirea la intrarea în Rezervația Naturală Pădurea Merișor – Cotul Zătuanului din Biliești, Str. Balastierelor (puncte GPS 45°44’22.97″N 27°21’6.92″E).
Traseele de parcurs se suprapun potecii tematice intitulate „Lumea secretă din Pădurea Merișor și Pădurea Neagră”. Punctul de intrare pe poteca tematică este marcat printr-un panou numit „Lumea secretă din Pădurea Merișor și Pădurea Neagră”.
Evenimentele sunt organizate de ACDB în parteneriat cu Agenția pentru Protecția Mediului Vrancea, cu sprijinul Fundației pentru Parteneriat și MOL România, în cadrul proiectului Focus Natura: Pădurea Merișor – Cotul Zătuanului și Lunca Siretului.

Asociația pentru Conservarea Diversității Biologice

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here