Trei miniștri la Școala de vară a TSD Vrancea

7
1301    Trei miniștri ai Guvernului condus de Mihai Tudose vor participa  la „Åžcoala de Vară a  Tineretului Social Democrat Vrâncean”, ediția a-XI-a. Evenimentul se desfășoară la Gălăciuc, în perioada 5-7 septembrie. Este vorba de  Marius Alexandru Dunca, ministrul Tineretului și Sportului, Victor Negrescu, Ministru delegat pentru Afaceri Europene, președintele coordonator național al PES Activists România și Gabriel Petrea, ministru pentru Dialog Social și președinte al TSD România.
    La Åžcoala tineretului social democrat vrâncean, ce va avea ca temă „Președinția UE-Examenul maturității României Europene”, vor participa peste 100 de tineri, care vor lua parte la mai multe conferințe susținute de politicieni locali și centrali.
Deschiderea lucrărilor va fi făcută de președintele PSD Vrancea și președintele Uniunii Naționale a Consiliilor Județene, Marian Oprișan. Imediat după deschidere, va conferenția Gabriel Petrea, ministru pentru Dialog Social și președinte al TSD România. Acesta va aborda tema specifică Școlii de vară, dar și alte teme pe care tinerii social democrați le vor deschide.
    Printre invitații care vor fi prezenți la Școala de vară a tinerilor social democrați se mai află Cristian Dumitrescu, președintele Comisiei de Politică Externă din Senatul României, europarlamentarul Emilian Pavel, membru în Comisia pentru ocuparea forței de muncă și afaceri sociale, senatorul Ecaterina Andronescu, președintele Comisiei pentru învățământ, știință, tineret și sport. Åžcoala de Studii Politice a Tineretului Social Democrat Vrâncean se va desfășura pe mai multe module, urmând ca invitații să propună spre dezbatere diverse teme. La finalul manifestării, Marian Oprișan va oferi diplome de participare tinerilor și premii cîștigătorilor concursurilor ce vor fi organizate pe durata celor trei zile.
   

7 COMENTARII

  1. Eu cred ca cel mai indicat era sa participe la aceasta „Scoala de vara”, care in fapt este o „Scoala de toamna”, a „Tineretul Social Vrancean” insusi ministrul Mihai Tudose. De ce fac o astfel de afirmatie ? Deoarece, in opinia mea, „Tineretul Social Vrancean” ar fi trebuit sa primeasca INFORMATII PRETIOASE despre CELEBRUL Terente si a lui POSIBILITATI care a „haiducit” prin zona baltilor Brailei. Eu am recunoscut PUBLIC, ca-l invidiez pe presedintele Marian Oprisan pentru BUNACIUNILE din jurul Domniei Sale, dar cu toate acestea am respectat INTOCMAI porunca a-X-a BIBLICA („Sa nu poftesti casa aproapelui tau; sa nu poftesti nevasta aproapelui tau, nici robul lui, nici roaba lui, nici boul lui, nici magarul lui, nici vreun alt lucru care este al aproapelui tau.”) Gurile RELE pretind ca primarul Cristi Misaila ar fin INCALCAT FOARTE GRAV aceasta PORUNCA BIBLICA, iar daca aceasta barfa are tangenta cu realitatea, in calitatea mea de ADEVARATA Mama OMIDA mioritica de Tara Vrancei, afirm cu toata „RESPONSABILITATEA” ca ceea ce a facut primarul Cristi Misaila este un SEMN RAU pentru cariera politica a presedintelui Marian Oprisan.

  2. Or fi venit sa dea corijentele la scoala de vara.Ori ministri lui Tudose,ori repetentii de la clasa tot aia sunt.Puneti mana pe carte analfabetilor si apoi la mici si bere

  3. !!!!!!!!LAS PE EI!!!FOR DEVENIT DOTTORI IN ACOLO DE CORIGENTA!!!!!!SEE GAZED,ASA INVITATI!!!!!!!1 SI 1!!!!!ARE INVATAMANT!!!POP NU VINE CU MANUALUL DE SPORT??????????????SO AGRAMATISMELE LUI??????

  4. Ulise felicitari pentru comentariul concret si la obiect ! Asa este nimeni nu trebuie sa accepte ideia ca traim intr-un stat corupt,cu atat mai mult sexual !!

  5. @”Tracia”; Stimabila sau Stimabila, eu nu fac comentarii ci INFORMARI, carora in limita posibilitatilor incerc sa le dau o nota UMORISTICA. „BOMBA cu CEAS” pentru „Sistemul din Provincia Europeana Vrancea” care este un SISTEM – TRANSPARTINIC, este „eseul””JUSTITIA SUBORDONATA REGIMULUI SECURIST POSTDECEMBRIST SI „DESTEPTAREA PROSTILOR””, postat in data de 18.08.2017, pe blogul ulisegrosu.blogspot.com. NOTA: Ca sa intelegi un astfel de „eseu” trebui sa ai ceva cunostinte juridice si nu numai.

  6. Sunt foarte necesare astfel de tabere de vara deoarece lipsa de responsabilitate de la toate nivelurile va continua sa faca victime in societate.Ca si tematica a instruirii tinerilor poate fi recuperarea banilor stransi ilegal de persoane acuzate de coruptie,care trebuie sa fie o prioritate pentru stat,in situatia de fata infractorii fiind incurajati deocamdata sa continue activitatea ilegala.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here