Trei miniștri la Școala de vară a TSD Vrancea

7
1314    Trei miniștri ai Guvernului condus de Mihai Tudose vor participa  la „Åžcoala de Vară a  Tineretului Social Democrat Vrâncean”, ediția a-XI-a. Evenimentul se desfășoară la Gălăciuc, în perioada 5-7 septembrie. Este vorba de  Marius Alexandru Dunca, ministrul Tineretului și Sportului, Victor Negrescu, Ministru delegat pentru Afaceri Europene, președintele coordonator național al PES Activists România și Gabriel Petrea, ministru pentru Dialog Social și președinte al TSD România.
    La Åžcoala tineretului social democrat vrâncean, ce va avea ca temă „Președinția UE-Examenul maturității României Europene”, vor participa peste 100 de tineri, care vor lua parte la mai multe conferințe susținute de politicieni locali și centrali.
Deschiderea lucrărilor va fi făcută de președintele PSD Vrancea și președintele Uniunii Naționale a Consiliilor Județene, Marian Oprișan. Imediat după deschidere, va conferenția Gabriel Petrea, ministru pentru Dialog Social și președinte al TSD România. Acesta va aborda tema specifică Școlii de vară, dar și alte teme pe care tinerii social democrați le vor deschide.
    Printre invitații care vor fi prezenți la Școala de vară a tinerilor social democrați se mai află Cristian Dumitrescu, președintele Comisiei de Politică Externă din Senatul României, europarlamentarul Emilian Pavel, membru în Comisia pentru ocuparea forței de muncă și afaceri sociale, senatorul Ecaterina Andronescu, președintele Comisiei pentru învățământ, știință, tineret și sport. Åžcoala de Studii Politice a Tineretului Social Democrat Vrâncean se va desfășura pe mai multe module, urmând ca invitații să propună spre dezbatere diverse teme. La finalul manifestării, Marian Oprișan va oferi diplome de participare tinerilor și premii cîștigătorilor concursurilor ce vor fi organizate pe durata celor trei zile.
   

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here