A început Festivalul ”Verde la Teatru”: spectacole la Ateneu și Crângul Petrești

8
2471


Aseară a început cea de a treia ediție a Festivalului „Verde la teatru”. Evenimentul va avea loc până pe 1 septembrie și este realizat în parteneriat cu Ateneul Popular ” Mr. Gh. Pastia” și Consiliul Județean al Elevilor, sprijinit de  Consiliul Județean Vrancea și de Primăria Focșani. Prin acest eveniment, organizatorii își propun să readucă magia teatrului și a artelor teatrale în Focșani. „Ca organizatori, ne propunem să aducem spre vizionare spectacole la care publicul nostru poate nu se așteaptă, dar și alte evenimente culturale care se completează ideal cu teatrul, toate având ca scop final menținerea interesului cultural al comunității.” Festivalul a debutat cu o plimbare cu bicicletele pe traseul Piața Unirii – Crângul Petrești, unde a avut loc și deschiderea oficială a evenimentului la Teatrul de Vară din Crâng. Tot aseară a avut loc și un concert susținut de Simona Delegeanu.
    Astăzi la ora 11:00, la Ateneul Popular „Maior Gheorghe Pastia ” se va pune în scenă „Micul Prinț”, spectacol de păpuși, iar de la ora 18:00 „Și fluturașii sunt liberi”. Seara se va încheia cu scurt metraje. Mâine, precum și în celelalte zile va continua seria de spectacole dar și plimbări cu bicicleta. Astfel, pe scena Ateneului vor fi puse în scenă spectacole precum Copii răi (Teatrul Arte dell’Anima), piesa ” Nu de gât”, ” Ultimul Godot”, „Norway.Today ” și „Copii răi”. Plimbările cu bicicletele până la Teatrul de vară din Crângul Petrești reprezintă o noutate în cadrul acestui festival, organizatorii vrând să promoveze, pe lângă emoțiile din piesele de teatru și mișcarea, dar și respectul față de mediul înconjurător. Cei care vor să afle mai multe informații despre săptămâna de teatru din Focșani o pot face consultând pagina de socializare a festivalului și pe site-ul www.verdelateatru.ro. Intrarea este gratuită și se realizează prin rezervare, direct pe site.

8 COMENTARII

  1. @”orion”; Stimabile,vazand programul „Festivaului „Verde la teatru””,unde Ateneul Popular pare a fi foarte implicat in aceasta actiune,gandul m-a dus la politrucii Cristi Irimia, Nicu Tanase si Liviu Bostat care s-au erijat in „SALVATORII” culturii mioritice de Tara Vrancei. Este adevarat, ca la ultima sedinta extraordinara a CL.Focsani,primarul Cristi Misaila si-a DEMONSTRAT NEPUTINTA de care este capabil, iar viceprimarul Iorga Marius a demonstrat faptul ca s-a transformat din „AJUTORUL lui Mos Craciun”in”MASCARICIUL lui Mos Craciun”.Nu stiu daca urmare a citirii „eseului” meu,”JUSTITIA SUBORDONATA REGIMULUI SECURIST POSTDECEMBRIST SI „DESTEPTAREA PROSTILOR””,”siderarea” ta demonstrata printr-un comentariu mai vechi,s-a transformat in „SIDEFARE”,dar afirmatia postacului „vigilentul”,”Tara este pierduta, nu mai avem scapare”,ma determina sa cred ca ai intrat intr-o DEPRESIE similara cu cea in care ai pretins ca ar fi intrat postacul „piscot-cameleon”.In ceea ce priveste „DESTEPTAREA PROSTILOR”,zilele trecute l-am vazut pe Stelian Tanase despre care cred ca este posesor de multa NEVINOVATIE,ca intr-o emisiune TV a afirmat aceleasi lucruri pe care le-am precizat la punctul”A”a eseului „JUSTITIA SUBORDONATA REGIMULUI SECURIST POSTDECEMBRIST SI „DESTEPTAREA PROSTILOR””.De ce il consider pe Stelian Tanase un NEVINOVAT? Deoarece in perioada in care presedinte era Emil Constantinescu, presa a spus ca o anume dottoresa i-ar fi oferit „servicii”acestuia, iar Stelian Tanase a „sarit ca ars”,pretinzand ca respectiva dottoresa este si prietena lui si este „fecioara neprihanita”si multe altele.Din analiza comentariilor facute la articolele in care se facea vorbire despre DEMINTEREA ABUZIVA,in opinia mea,a inspectorului general de la ISJ.Vrancea, dl.Dorin Cristea, cred ca ti-ai dat seama cat de RUPTA de REALITATE este profesorimea mioritica de Tara Vrancei, aspect pe care il sustin de foarte mult timp, iar tu ai pretins ca „as musca mana care m-a hranit”.Acesta este motivul pentru care il consider pe numitul Aurel Selaru ca fiind o persoana indicata pentru a sef unor astfel de TRAITORI in LUMEA VIRTUALA,cu exceptiile de rigoare. In ciuda DEPRESIEI in care se pare ca ai intrat,te informez ca imi pregatesc punerea in functiune a celui de al DOILEA CIOCAN pentru „Sistemul din Provincia Europeana Vrancea”,iar tinta acestui CIOCAN este VERIGA SLABA a acestui SISTEM,respectiv prim-procurorul Tarlea Florin.

  2. Am si eu o curiozitate..de ce au pus pietris pe aleile din crang..la fel cu cel din parcul din Piata Unirii.sa simtim mai bine praful si pietricele in incaltari..sa se raneasca mai usor prichindeii cand cad…?In parc e o placere cand bate vantul sau cand ploua sa calci prin mocirla.V -ati batut joc nu doar de parc ci de orasul nostru stimabili lideri.Nu va e rusine cand deschideti geamul primariei si vedeti ce jalnic arata Piata?schele ,pavele sparte..jalnic

  3. Bah Ulise, da porc mai esti!!!! Asta e vocabular la ti ne ma? Tu esti acea persoana care ai vrut sa fii desemnat de focsaneni pt. a-i reprezenta in procesul C.U.P.? HUUUUUOOOOO.

  4. @”Adytza”; Balamutzica, nu te mai strofoca ca sa te bag in seama, deoarece te-am taiat de la caduri marca „orion”. Daca mai organizeaza mamitzica un citit impreuna cu fix 659 persoane, poate mai primesti un mic „cadou”, altfel te-ai lins pe bot.

  5. @”machitor”; Nebunaticule, tu nu cumva doresti sa-ti fac un cadou marca „orion” si nu stii cum sa ma determini sa-ti fac respectivul cadou ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here