O femeie însărcinată a murit într-un accident rutier pe DN 65, la Pădurea Saru

0
733


O femeie însărcinată a murit în urma unui accident rutier produs vineri pe DN 65, în zona Pădurea Saru, între un automobil și un TIR, au anunțat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Olt și ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Olt. Pentru descarcerare și acordare de prim ajutor au intervenit pompierii de la Garda Balș cu o autospecială cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD.
După impactul cu TIR-ul, persoana aflată la volanul autoturismului, o femeie gravidă, a rămas încarcerată. La sosirea echipajelor medicale, gravida era inconștientă, potrivit reprezentanților ISU Olt. După ce a fost descarcerată și s-au efectuat manevre de resuscitare fără rezultat favorabil, femeia a fost declarată decedată. Potrivit unor surse, victima este o tânără de 27 de ani, din localitatea Izvoarele și ar fi fost însărcinată în luna a șaptea. Ea era singură în mașină în momentul producerii accidentului.
Pe DN65, la Pădurea Saru, s-a produs anul acesta, în aprilie, un accident rutier în urma căruia cinci persoane, dintre care o familie cu doi copii, au decedat după ce un TIR a intrat pe contrasens și a lovit două autoturisme. Tot la Pădurea Saru a avut loc un grav accident rutier în luna iulie, atunci două persoane suferind politraumatisme.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here