Fotbal județean – 13 pentru Superliga Altdorf Tehnik!

0
957AJF Vrancea a încheiat joi, 10 august, înscrierile pentru viitoarea ediție a campionatului Ligii a IV-a, Superliga Altdorf Tehnic. Și-au exprimat dorința de a juca în primul eșalon al fotbalului județean toate cele nouă echipe care au încheiat ediția trecută a Superligii, cea de a zecea, CSM Focșani 2007, fiind promovată în Liga a III-a.
Amatorii de fotbal județean – de multe ori, de bună calitate – vor putea vedea la lucru începând din toamnă, ca și în anii anteriori, grupări fotbalistice puternice – la nivelul Vrancei – aflate mai mereu în prim planul disputei pentru locurile din față ale clasamentului, așa cum sunt Victoria Gugești, Național Golești, Euromania Dumbrăveni. Vor continua în Liga a IV-a formații de mare tradiție, care au rezistat vremurilor, deseori neprietenoase cu sportul, și au onorat competiția: Voința Cîrligele, Unirea Èšifești, FCM Adjud, Dinamo Tătăranu, Voința Slobozia Ciorăști, ca și revelația trecutei ediții de campionat, Tractorul Nănești. S-au înscris și echipele care și-au câștigat dreptul de a juca în Superliga Altdorf Tehnik după ce s-au clasat pe primele trei locuri în Liga a V-a: Sportul Ciorăști, FC Panciu și Unirea Milcovul. Superliga are ca înscrisă și o formație cu nume nou, însă reprezintă un fotbal care a dat Focșaniului, în special, mulți jucători foarte buni: ACSMausoleul Mărășești, care nu are cum să nu aducă aminte de fosta Chimica Mărășești din Divizia C!
Unele formații au și început pregătirea pentru viitorul sezon. Sâmbătă, 5 august, pe terenul 2 al stadionului Milcovul , Euromania Dumbrăveni a juta cu juniorii B ai LPS Focșani, partidă din care am susprins imaginile  ce însoțesc textul!
Așa cum arată lista cu echipele ce vor juca în Superliga Altdorf Tehnik în viitorul campionat, se anunță o dispută cu 5-6 formații ce pot aspira la titlul de campioană a Vrancei și, de ce nu, la promovare, în vara viitoare, în Liga a III-a, așa cum a reușit campioana ediției 2016-2017, CSM Focșani 2007! 
Toate aceste echipe vor avea și echipe de juniori pentru campionatele județene.
Pentru Liga a V-a, înscrierile se vor opri la 21 august.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here