„Cuman`s Dirt Spirit of Odobești“, eveniment pentru pasionaţii de ATV – uri, Enduro şi Cross

0
3262


Primăria Odobești împreună cu Centrul de Informare și Promovare Turistică Odobești organizează, azi, cea de-a doua ediție a evenimentului „Cuman`s Dirt Spirit of Odobești”. Acesta își propune să fie un eveniment care an de an să aducă din ce în ce mai mulți pasionați de parcurgerea traseelor pe ATV sau Enduro. Până în acest moment s-au înscris la start mai bine de 80 de ATV-iști, practicanți de Enduro și Cross. Evenimentul de astăzi se va desfășura pe un traseu care măsoară circa 100 de kilometri și care pleacă din Odobești pe traseul Vărsătura, Releul de pe Măgura Odobești, Răiuți, Jgheaburi, Piscu Reghiului, Budeni, Andreiașu de Jos, Titila, Tîrîtu, Petreanu, Beciu, Odobești. „Anul acesta, la a două ediție, o facem și mai „lată”. Am căpătat experiență, încredere și curaj. Ni s-au alăturat și jandarmii care vor fi alături de noi cu un echipaj, dar și Serviciul de Salvamont Vrancea pentru a ne asigura că totul merge bine. Traseul este același că anul trecut, numai că la această ediție avem în plus oameni care ne-au dat putere. Edil Dan Construct este principalul sponsor. Va fi și administratorul printre noi, motiv pentru care ne bucurăm și trebuie să-i mulțumim. Urmează și alții”, se arată pe pagina de socializare a evenimentului.
    Conform regulamentului stabilit de organizatori, evenimentul se adresează tuturor persoanelor fizice, cetățeni români care au împlinit vârstă de 18 ani și posedă permis auto categoria B și care acceptă termenii și condițiile de participare.
Fiecare participant poate alege vehiculul preferat dintre cele 2 disponibile: ATV sau motocicletă ENDURO. Plecarea se va face cu ajutorul Poliției Odobești care îi va însoți pe participanți până la intrarea în traseul propriu-zis. De asemenea, pe traseu vor fi prezente echipaje de la Inspectoratul de Jandarmi și cei de la Salvamont Vrancea. Traseul este de dificultate mediu-greu. În punctele cheie vor exista reprezentanți ai organizatorilor care vor oferi ghidaj asupra direcției sau a specificului probelor din fiecare zona. Nerespectarea traseului stabilit duce la eliminarea oricărei responsabilități din partea organizatorului cu privire la pierderea sau rătăcirea participantului. Participanții sunt sfătuiți să vină echipați cu echipament adecvat, să aibă asupra lor bidoane cu apă, ochelari pentru protecția împotriva insectelor, crengilor, noroiului și prafului, mănuși speciale pentru astfel de curse, încălțăminte adecvată și carburant suficient în rezervor și suplimentar astfel încât să ajungă pentru parcurgerea integrală a traseului de 100 km. Cursa se va desfășura în perioada 9.00-18.00 când este estimată întoarcerea în orașul Odobești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here