GALERIE FOTO: Premii pentru cinci focșănence care au 90 de ani sau mai mult

1
903


Primăria Focșani a premiat, ieri, cinci focșănence care au 90 de ani sau mai mult și care în luna august își aniversează ziua de naștere. Premiile au fost acordate de viceprimarul Ionuț Mersoiu, care le-au transmis focșănencelor mesajul de felicitare din partea primarului Cristi Misăilă.
Cei cinci focșăneni sunt Maria Ivanciu (94 ani), Stanca Baldin (90 de ani ), Ioana Petrea (90 ani), Fănica Bobeică (91 ani) și Smaranda Chișnoiu (90 ani).
La mulți ani sănătoși, fericiți și împliniți tuturor sărbătoriților!

1 COMENTARIU

  1. Cel care da florile este mai adus de spate decat sarbatorita,iar in imagine sunt doua bastoane ceea ce te face sa crezi ca ele sunt folosite de cele doua persoane din imagine.Sau femeia avea cele doua bastoane si cand l-a vazut pe reprezentantul care adusese florile ca este si el aplecat a incercat sa-i ofere si lui un baston.Oricum cetatenii acestui municipiu ar trebui ocrotiti mai mult si aparati in fata unor nedreptati comise prin incalcarea cu rea credinta a legilor acestei tari de catre niste protejati de pe la diverse butoane. Restul e propaganda ieftina si fara nici un fel de binefacere pentru cei aflati in nevoi speciale chiar unii SI SE INREGISTREAZA LA CAPITOLUL..AM FACUT..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here