Teren de fotbal cu nocturnă la Bordeasca Veche

4
1957


Stadionul din satul Bordeasca Veche, comuna Tătăranu, va fi inaugurat sâmbătă, după ce a fost refăcut. Conform datelor furnizate de primarul localității Tătăranu, Bănel Bărbieru, stadionul a fost extins și redimensionat, a fost montată o nocturnă, au fost modernizate cabinele, care acum sunt dotate cu dușuri, boilere, mașină de spălat pentru echipamentul sportiv. De asemenea, au fost făcute reparații la acoperiș și interioarele. Primarul Bărbieru spune că pentru anul 2018 și-a propus să se ocupe și de stadionul din satul Tătăranu, care în opinia sa se află în paragină de 20 de ani.
Pe stadionul din Bordeasca Veche se vor juca, sâmbătă, meciuri între cele patru echipe de fotbal ale ISJ București și ISJ Vrancea, dar și între formația de old boys a comunei și cea de tineret. Edilul a precizat că odată cu începerea campionatului de toamnă, meciurile de fotbal se vor disputa seara, cu nocturnă. „Am mutat gardul spre exterior, am extins tribunele și am montat o mică nocturnă. Mai trebuie să instalam ceva la nocturnă, dar o rezolvăm săptămâna aceasta până la debutul meciurilor. Am zis că în intervalul 21.00- 24.00 să aibă loc partidele de fotbal între patru echipe și anume: cea a ISJ București, care se va întrece cu cea a ISJ Vrancea. Am reeditat ce am organizat când eram la ISJ Vrancea. Avem o echipă de old boys a comunei Tătăranu, care se va duela cu echipa de tineret din comună, cea care este înscrisă în Liga a cincea, urmând ca la sfârșit, ca la orice eveniment, să aibă loc o discuție amicală între foștii sportivi ai comunei și actualii. Banii pentru realizarea acestei investiții provin de la bugetul local al comunei”, a spus Bănel Bărbieru. 

4 COMENTARII

  1. Se spune ca < Chelului ii trebuie tichie de margaritar>…Cam asa ne trebuia si noua nocturna la Bordeasca…Statii de autobuz nemodernizate, drumuri agricole pline de gropi, scoli lasate in paragina, drumuri satesti ca pe vremea bunicilor, canalizare ioc, locuri de munca inexistente, inundatii la fiecare ploaie mai serioasa, activitati culturale doar la nunti (nici alea nu se mai fac), dar am facut stadion sa joace fotbal domn primar cu echipa varului sotiei dansului ce vine tocmai de la Bucuresti.. De tot rasul-plansul…

  2. De ce sa jucam ziua cand nu este nevoie de sistem de iluminat, cand putem sa aruncam banii in vant pe curentul consumat cu nocturnele.Banii puteau fi folositi la iluminatul public de exemplu. Cand toata lumea se gandeste la reducerea poluarii, o buna parte din aceasta rezultand pentru producerea energiei electrice, noi punem zahar in terci.

  3. Primare treci la lucruri serioase,tie iti place cum arata comuna ta?Ulitele de la Bordeasca sunt varza,Caminele Culturale de la Obilesti si Martinesti sunt ruine,asa zisul bloc din spatele primariei tale este un ghetou,mai dute dracu cu nocturna ta si cu Stoican Dorin ca la el se refera Bordestean.

  4. Cine a fost sambata seara la stadionul de fotbal de la Bordeasca cred ca a, putin spus, ramas impresionat. De 50 de ani nu au mai fost stransi atatia locuitori ai comunei la un eveniment sportiv. Cei care comenteaza si arunca cu injurii si jigniri isi demonstreaza de fapt caracterul. Felicitari si sa auzim de bine

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here