Șoferul unei autobasculante, rănit după ce a intrat în spatele unei alte autobasculante, condusă de un coleg de serviciu

0
1164


Un grav accident de circulație a avut loc ieri, în jurul orei 11.00, pe DN 2D, în comuna Valea Sării, sat Colacu. În acest eveniment rutier au fost implicate două autobasculante cu număr de Galați, ambele goale, aparținând aceleiași firme. Acestea se deplasau în coloană și s-au ciocnit față-spate. În urma coliziunii a rezultat rănirea șoferului autobasculantei care circula în spate, un bărbat de 37 ani, din Galați. Imediat după producerea impactului, șoferul a rămas încarcerat în cabină, fiind nevoie de intervenția pompierilor din cadrul Stației Vidra cu o autospecială, a unei ambulanțe SMURD și a Detașamentului de Pompieri Focșani cu autospeciala de descarcerare.
    După intervenția pompierilor și eliberarea șoferului din cabină, victima a fost predată unui echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Vrancea sosit la locul accidentului, care l-a transportat la Spitalul Județean de Urgență Focșani. Victima prezenta contuzie la piciorul drept, era conștientă, stabilă și cooperantă. „În jurul orei 11:00, stația de pompieri Vidra a fost anunțată de producerea unui accident rutier pe DN 2D, comuna Valea Sării, sat Colacu. La sosirea echipajelor de intervenție s-a constatat că este vorba despre un accident rutier între două autobasculante, în urma căruia a rezultat o victimă. S-a intervenit pentru descarcerarea unuia dintre șoferi și extragerea acestuia, acordarea primului ajutor medical și transportul său la spital. Victima, un bărbat de 37 de ani, prezenta o contuzie la membrul inferior drept. Victima era conștientă, cooperantă și stabilă”, ne-a declarat locotenent Paul Petruț Bândar, comandantul Stației de Pompieri Vidra.
    Potrivit polițiștilor, accidentul rutier s-ar fi produs ca urmare a nerespectării  distanței regulamentare în mers. „Pe raza comunei Valea Sării s-a produs un accident de circulație între două autoutilitare. Șoferul uneia dintre acestea nu a păstrat o distanță regulamentară în mers și a intrat în coliziune cu o autoutilitară care circula în fața sa. Acesta a fost rănit și transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, ne-a declarat subcomisar Cătălin Manea, din cadrul Serviciului Rutier Vrancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here