Actorul Robert Pattinson a dormit într-o cușcă de câine pe platoul de filmare de la

0
478


Actorul britanic Robert Pattinson renunță la luxul obișnuit al cabinelor de machiaj și al mâncărurilor fine pentru a trage un pui de somn în cușca unui câine, pe platoul celui mai recent film al său, „Good Time”, un thriller alert a cărui acțiune se desfășoară în New York, informează luni Reuters. „Aranjam luminile și mă întrebam unde poate fi Rob. Mă uit în jur și văd o cușcă de câine enormă, iar Pattinson dormea înăuntru”, povestește Josh Safdie, coregizorul filmului, într-un interviu. „Câinele n-a fost foarte încântat”, adaugă amuzat Pattinson. „Când filmezi în ritmul în care filmăm noi, ești mereu în priză. Nici măcar nu avem un spațiu pentru odihnă.”
Cunoscut pentru rolul vampirului Edward Cullen din seria „Twilight”, actorul britanic joacă în „Good Time” un psihopat pe nume Connie care dorește cu orice preț să-și ajute fratele, ajuns în pușcărie după o încercare nereușită de jaf, să evadeze. „Good Time”, care urmează să fie lansat vineri pe ecranele americane, a fost filmat în cea mai mare parte cu camera mobilă, în cartierul newyorkez Queens și urmărește odiseea nocturnă plină de peripeții a lui Connie. Criticii au răsplătit „sacrificiul” actorului de a juca într-un film independent cu buget mic cu cronici entuziaste.
Sam Fragoso, titularul cronicii de film pentru TheWrap.com, compară interpretarea „frenetică și plină de adrenalină” a lui Pattinson cu cea a lui Robert de Niro din thrillerul „Mean Streets” (1973), iar Emily Yoshido de la New York Magazine spune că actorul britanic „face unul dintre cele mai bune roluri din cariera sa de după Twilight”. Filmul are un scor de 100% critici pozitive pe agregatorul RottenTomatoes.com.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here