ULTIMA ORĂ! VIDEO! GALERIE FOTO! Accident între două camioane; un șofer este încarcerat

1
6808


Un accident a avut loc astăzi în jurul orei 11.00, pe DN 2D, la Valea Sării, sat Colacu. Potrivit primelor date, sunt 2 camioane implicate, fiind vorba despre o coliziune față spate. Șoferul camionului care circula în spatele primului, un bărbat de 37 ani, este încarcerat. Intervin stația de pompieri Vidra cu o autospecială, o ambulanță SMURD și Detașamentul de Pompieri Focșani cu autospeciala de descarcerare.
UPDATE!
„La sosirea forțelor de intervenție la fața locului a fost identificat un bărbat în vârstă de 37 ani, conducător auto, încarcerat în cabina unuia dintre autovehiculele implicate în accident. Pompierii militari au acționat pentru eliberarea acestuia în condiții de siguranță, pacientul, care prezenta traumatisme la nivelul membrului inferior, drept fiind predat echipajului Saj”, a precizat căpitan Cristina Duță, reprezentantul ISU Vrancea.
Camioanele sunt goale, aparțin aceleiași firme, șoferii fiind colegi. Conducătorul camionului care se deplasa în față spune că nu știe ce s-a întâmplat, că se deplasa cu viteză redusă când s-a trezit lovit în spate de colegul său.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here