ULTIMA ORĂ! VIDEO! Accident MORTAL în zona benzinăriei Socar

1
8577


Un grav accident de circulație a avut loc în această seară, în jurul orei 21.50, în zona benzinăriei Socar, la ieșirea din Focșani spre Garoafa. Din primele date rezultă că un pieton, care ar fi traversat neregulamentar, a fost lovit mortal de un autoturism. Vom reveni cu informații. 
UPDATE! Pietonul era un bărbat de 80 de ani din Vidra. Șoferul, aflat la volanul unui autoturism de lux Nissan Infiniti, este un bărbat de 60 de ani din Tecuci
UPDATE 2!
Un accident a avut loc în această seară și pe raza comunei Corbița, între o autoutilitară și un autoturism. În urma producerii accidentului, a rezultat rănirea ușoară a unei persoane. Din primele informații se pare ca ar fi vorba despre o depășire neregulamentară. 
Persoana rănită este conducătorul autoturismului și are 38 de ani. Potrivit unor surse, el ar fi povestit că a rămas fără frâne în timp ce se deplasa în interiorul localității Rădăcinești, comuna Corbița. El a evitat o mașină și a pătruns pe contrasens unde s-ar fi lovit lateral de o autoutilitară.

1 COMENTARIU

  1. La ora 20:45, am plecat din Focsani c?tre Garoafa, si mai mult ca sigur acel om se deplasa dinspre Garoafa catre Focsani pe prima banda de mers undeva la vreun metru de acostament. L-am anuntat prin statie pentru cei care mergeau catre Tisita, dar soarta lui se pare ca a fost crunta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here