ULTIMA ORĂ! Un nou accident la Golești

10
4336


Coliziune între o dubă și un autoturism Renault, pe DN2-E85, pe sensul de mers Focșani-Râmnic, în prima intersecție imediat după sediul primăriei Golești. Din primele informații, evenimentul rutier nu s-a soldat cu  victime. 

10 COMENTARII

 1. Marcaje ok,asfalt nou ok,doar ca banda 1 are latime suficienta pt o pista de biciclete nu o masina in schimb banda 2 este ok ca si latime.La receptie nu s-a gasit niciun Dorel sa verifice cu o ruleta….Bine ca se fac paranghelii si comemorari si nu sunt fonduri pt asfalt suficient.Cred ca toata lumea este constienta ca pe acei Eroi nu ii ajuta cu nimic acest circ ieftin,ei au luptat pentru alte lucruri….Circ ieftin si paine ieftina,asta vor votantii asta primesc!!!!

 2. pentru :soferita: Banda 1 este de urgenta , cfm codului rutier se poate circula regulamentar doar pe banda 2 pe E85, sper ca nu ai permis pentru ca daca ai am o mare certitudine ca esti o soferita mediocra ce pune viata celorlalti participanti la trafic in pericol. Ia o carte de legislatie rutiera si citeste (daca stii).

 3. Este revoltator este incredibil dar E85 nu are decat o singura banda pe sens.Jumatatea de bana este o strutocamila iar in caz de accident,asiguratorul si politia dau raspunsuri care se bat cap on cap.
  Se spune ca banii veniti de la banca de dezvoltare bani externi oricum,nu au sjuns pt doua benzi pe sen(furaciunea prea mare?) asa ca s-a inventat jumatate de banda de urgenta dar banda de urgenta trebuie delimitata prin linie continua ceea ce nu e cazul pe E85…
  In concluzie la o asa tara corupta,asa curiozitati de sosele so toate celelalte anomalii don toate sectoarele si activitatille patriei dragi pentru care s-a murit la marasesti lov pe unde trece exemplarul de drum strutocamila E85.
  Intr-o tara nirmala e85 nu se dadea in uz la felul cum e realizata

 4. pentru Daniel ,sper ca nu ai tu permis , E85 e drum international ,si in niciun caz nu e banda de urgenta ,pentru simplul fapt ca e prevazuta cu linie discontinua,ca atare e banda de mers normala ,doar ca nu e respectata latimea. Sau esti unul din aia care fac opusul la intalnirea marcajelor de acest tip? Si conform legislatiei trebuie sa te retragi pe ea ,cand traficul o permite .

 5. Ba voi sunteti nebuni ?
  1.Banda de urgenta este pe autostrada nu pe un drum european
  2.Codul rutier spune ca circulatia pe benzi se face incepand cu prima banda, iar pe cea de-a doua circuli doar daca e ocupata prima sau atunci cand efectuezi o depasire
  PS: Daniel, lasa-te de sofat

 6. Daniel du-te si impusca-te fix in capul ala plin de c***t ! Mi-e mila de tine si de familia ta care te-a educat in ultimul hal, habar nu ai despre ce vorbesti iti recomand sa pui mana sa te educi mai mult si sa lasi recomandarile tale de 2 lei pentru cand vei fi suficient de matur sa intelegi ca VIATA ARE PRIORITATE!!!! Pana una alta du-te si condu tu frumusel pe un drum forestier pentru ca acolo iti e locul!

 7. @ Daniel nu am de ce sa iti explic ceva ca oricum nu pricepi fiindca ori te-ai nascut prost ori ai fost scapat in cap si ai devenit.In multii ani de cand am permis am evitat multe accidente si nu am provocat nici macar unul minor,am tata sofer pe tir si am fost instruita zic eu foarte bine,dar tu mai bine stai tot la stana nu cumva sa te intalnesti cu una ca mine care stie ca E85 are 2 benzi si am iesit si pe autostrada sa vad cum arata o banda de urgenta care are linie continua,dar ce sa faci nu toti suntem soferi de NFS ca si tine pe pc.Sanatate mintala!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here