Liberalii BLOCHEAZĂ proiectele de dezvoltare a Focșaniului pentru „dorințele și interesele meschine“ ale șefilor PNL

42
4142


Liberalii focșăneni au decis excluderea din partid a consilierului local Irina-Anca Maria-Panaite deși nu au reușit să identifice nici un articol din statutul PNL care să justifice această decizie. Hotărârea Biroului Municipal al PNL Focșani trebuie să fie confirmată de forurile județene, ceea ce, foarte probabil, se va întâmpla. Singurul argument al liberalilor pentru a o exclude din partid pe Irina-Anca Maria-Panaite a fost că a votat câteva proiecte de la ultima ședință a Consiliului Local, fără să respecte astfel ceea ce se hotărâse în forurile liberalilor. Cel mai probabil, consilierul liberal va contesta în instanță excluderea din partid iar liberalii nu vor mai putea bloca proiectele importante care impuneau două treimi din voturile consilierilor locali.
    Decizia de excludere confirmă acuzațiile lansate de consilierul liberal, acum două zile, într-o postare pe facebook. Irina-Anca Maria-Panaite acuza că „dorințele și interesele meschine” ale unor persoane din PNL impun modul în care liberalii votează proiectele de hotărâri în ședințele Consiliului Local. Deși nu a oferit nume, este greu de crezut că se referea la alte persoane decât la cei doi parlamentari liberali, persoane fără de care nu se ia nici o decizie în partid. Pentru consilierii liberali, ordinele venite de la șefii de partid, președintele PNL Vrancea, Cătălin Toma și deputatul Ion Ștefan, cei care i-au pus pe lista de candidați, sunt mai importante decât interesele focșănenilor. Așa s-a întâmplat la foarte multe proiecte de hotărâri discutate în Consiliul Local în ultimul an. Singura deviză a liberalilor este să blocheze proiectele inițiate de primarul PSD Cristi Misăilă, fără să țină cont de interesele focșănenilor. Așa s-a întâmplat cu proiectul pentru întreținerea spațiilor verzi din Cartierul Sud, cu proiectele pentru accesarea fondurilor europene acordate pentru reabilitarea monumentelor istorice din municipiu, delegarea gestiunii serviciului de iluminat public. Ultimul proiect blocat de liberali este cel al construirii de baze sportive pentru tinerii din Focșani. Complexul sportiv urma să fie realizat pe un teren lăsat în paragină și care trebuia trecut din administrarea Colegiului Edmond Nicolau în administrarea Liceului cu Program Sportiv. Nu se privatiza, nu se vindea și nu se cumpăra nimic. Liberalii nu au fost de acord și nu au invocat niciun argument pentru a justifica opoziția.
    Consilierul Irina-Anca Maria-Panaite a arătat, în postarea de pe facebook, că nu mai poate accepta ca „orgoliile politice și frustrările personale ale unora să afecteze interesul unei întregi comunități”.  Consilierul liberal arată că a candidat la alegerile de anul trecut deoarece a dorit să facă ceva bun pentru focșăneni și acest oraș, crezând că interesul cetățeanului nu are culoare politică. Realitatea a fost cu totul alta. Iar oamenii care au avut încredere în ea și în familia ei o întreabă de ce votează împotriva proiectelor importante pentru municipiu. „Să știți că nu este ușor să mergi duminică de duminică la biserica unde părintele este tatăl tău și să vezi că toți cei care te știu de când erai de-o seamă cu fetițele tale te întreabă de ce te opui unor proiecte de interes local. Și știți ce este cu adevărat trist? Că nici măcar nu știam ce să le răspund…Sau cum oare aș fi putut să le răspund că decizia nu-mi aparține?!”, spune consilierul liberal. Irina-Anca Maria-Panaite își cere scuze focșănenilor care au avut încredere în ea și spune că nu va mai accepta nicicând ca interesul cetățeanului „să fie călcat în picioare din dorințe și interese meschine”.
    Consilierul menționează că în ultimele zile a primit telefoane și mesaje cu amenințări mai mult sau mai puțin subtile prin care i se repetă obsesiv că va fi dată afară din partid. Consilierul liberal menționează că nu există nicio justificare legală și statutară pentru a fi exclusă din partid. Practic, Irina-Anca Maria-Panaite nu a încălcat nicio prevedere a statutul PNL care să atragă după sine și excluderea din partid, așa cum s-a întâmplat în cazul unui alt liberal focșănean, Cristian Bălosu. „Celor ce au crezut în mine și cred în continuare, vreau să le mulțumesc încă o dată pentru susținere și să le spun că înainte de a fi membru de partid sunt un cetățean al Municipiului Focșani și îmi doresc să avem un oraș civilizat, cu străzi moderne, cu alei și parcuri iluminate, în care să simțim cu toții că suntem acasă”, precizează Irina-Anca Maria-Panaite.

42 COMENTARII

 1. Trebuie totusi lamurite niste lucruri. Despre proiectele astea nu i-a intrebat nimeni pe focsaneni nimic. Nu zic ca nu i-a intrebat personal, sau cumva prin scrisorele da nici macar pe site-ul primariei nu i-a intrebat. Deci proiectele si interesele astea nu au cum sa fie ale focsanenilor pentru ca focsanenii nu si-au exprimat nicio opinie, nici Pro, nici Contra. Ce este clar este insa ca aceste interese sunt ale primarului Misaila si ale celor din PSD ca ei le sustin. Am putea presupune mai departe ca sunt si ale afaceristilor care isi exprimau bucuria prin oras dupa ce fusese nominalizat Misaila drept candidat din partea PSD la primaria Focsani folosind plastic sintagma „Hai mah ca-i bine, ca-i baiatul nostru”. Acum revenind la doamna care are drept prenume toata cartea de telefon putem sa spunem ca or fi multi prosti printre noi dar nu suntem toti tampiti. Dansa nu s-a remarcat pana acum pe plan politic niciodata prin nimic, complet zero barat. Nici macar nu a pus si ea vreo intrebare asa de curiozitate sa mimeze interesul pentru ceea ce se discuta. Ea doar a stat frumos ca si catelusul ala de plus pentru masini cu singura misiune de a da din cap. Acum brusc dintr-o data a apucat-o actionismul ca ar fi intrebat-o pe ea focsanenii una si alta. Eu marturisesc ca nu am intrebat-o nimic. Si vorbind logic de ce s-o intrebi pe Panaite ceva ? Daca vrei raspunsuri de la PNL o intrebi pe Panaite ? Mai departe doamna cu multe prenume a pierdut prin aceasta actiune o suma in jur de 21.000 lei, ceea ce reprezinta indemnizatia de consilier pe perioada cat mai avea mandat. Deci putem presupune ca a primit compensatie din partea PSD cel putin dublul acestei sume, ca doar ale lor interese le sustine. Deci una peste alta cam despre asta este vorba, vorbim de o duduita care a pus mana pe o pozitie pe care nu o merita si pe care a vandut-o la taraba. Drept consecinta va fi exclusa dar pe o lege propusa si votata de PSD, ca PSD-ul a vrut si va vrea intoteauna controlul total al consilierilor locali.

 2. Dl Dand daca tot spuneti ca a avut o atitudine impasibila la orice se intampla in jurul ei,probabil a renuntat fiindca o lua somnul din cauza problemelor din municipiu.Putini stiu exact pentru ce sunt in anumite functii si ce AR TREBUI sa faca mai exact.Pana isi dau ei seama bine ca avem paine ieftina si circ ieftin,ca pt o tara scumpa ce am fost.

 3. Acest danb se erijeaza in portavoce a opiniei publice nejustificat. Elucubratiile emise sunt doar rodul imaginatiei sale. Cunosc bine mediul de afaceri al Focsaniului si fac parte activa din el de multi ani. N-am auzit niciodata vorbindu-se despre Misaila ” hai ca e de-al nostru”. Nici nu avea cum sa fie de-al nostru , ci era de partea cealalta a baricadei, adica la Garda Financiara.

 4. Si deci presupuneti dl.danb ca a scos Misaila din buzunar aproximativ 40000 lei si i-a dat dnei Panaite sa voteze delegarea serviciului de iluminat public???????? ???????????????????? „Naivitate ” extrema !!!!!! Asta folosind un eufemism, ca sa nu deranjam !!!!

 5. Aceasta d-na Panait are un umor demn de CASCADORII RASULUI,cand afirma „ca nu este usor sa mearga duminica de duminica la biserica si apoi sa fie intrebata de ce se opune unor proiecte de interes local?” Eu am intrebat-o pe aceasta d-na Panait de ce a votat in septembrie 2016, marirea de capital social la ENET si care a fost SERVICIUL facut celor care i-a reprezentat in CL.Focsani prin acest vot, dar….? De asemenea, in opinimia mea, afirmatia „Cel mai probabil, consilierul liberal va contesta in instanta excluderea din partid iar liberali nu vor mai putea bloca proiecte importantate care impuneau doua treimi din voturile consilierilor locali”,NU ARE TEMEI JURDIC. CL.Focsani are 21 de conslieri, iar doua treimi inseamna 14 voturi. Prin excluderea din PNL a d-nei Panait, aceasta nu mai poate participa la sedinte, chiar daca va contesta in instanta excluderea din PNL. Eu am o experienta foarte interesanta cu JUSTITIA subordonata Sistemului din Provincia Europeana Vrancea, care prin hotararile date in procesele avute cu Primaria Focsani a vrut sa LEGALIZEZE jefuirea unei colectivitati, respectiv pe cetatenii mun.Focsani, dar cu toate acestea d-na Panait este putin probabil sa castige procesul cu PNL, deoarece PNL-ul poate invoca diverse motive care au stat la baza excluderii din partid a d-nei BISERECOASE care se vrea a fi „fecioara neprihanita”.De altfel, eu cunosc FOARTE BINE amatorismul PROFESIONAL al secretarului Primariei Focsani, Corhana Eduard, care prin semnarea intampinarilor inaintate la instanta in procesele avute cu Primaria Focsani, in opinia mea, acresta a devenit INCOMPATIBIL cu STATUTUL de functionar public. AMATORISMUL numitului Corhana Eduard in materie de EXCLUDERE din partid, s-a vazut la inceputul acestei legislaturi a CL.Focsani cand consilierii Barsan Costel si Iorga Marius s-au EXCLUS reciproc din UNPR, dar una din excluderi avea stampila organizatiei judetene a UNPR, deci o stampila valabila(cu personalitate juridica), iar una dintre excluderi avea stampila organizatiei municipale a UNPR, deci o stampila fara personalitate jurdica, conditie in care respectiva excludere era lovita de NULITATE. Practic, in acest moment unul dintre cei doi consilieri UNPR(PMP) din CL.Focsani a fost validat, in opinia mea, printr-un FALS.

 6. @”platitoare de taxe”; Stimabila, personal ma bucur foarte mult de efectul AMATORISMULUI guvernantilor postdecembristi, manifestat prin scoaterea PREMATURA la pensie al angajatilor din „SISTEMUL de FORTA” al Regimului Securist Postdecembrist, PENSII SPECIALE, marirea AIURITOARE a salariilor angajatilor din PRIMARII si consilii judetene si marirea varstei de pensionare pentru muritorii de rand. Cei care vor fi IZBITI in MOALELE CAPULUI de acest AMATORISM, veti fi voi, oamenii de afaceri, care va trebui sa suportati efectele acestei NEBUNII. Chichirezul maxima mele mioritice, „Asa cum capra desteapata ciobanul, asa si foamea ii va destepta pe focsaneni?!” cred ca se va aplica si in cazul tau, care ai pretins ca „esti patron si ai o firma de productie si una de consultanta”, urmare a celor aratate mai sus. Daca am sau nu dreptate, voi vedea daca vei inceta BALACAREALA la care ma supui prin intermediul acestei rubrici, cu o perseverenta DIABOLICA de peste 6 ani. Ma bucur ca nu te-am mai BANTUIT in aceasta noapte, dar cand ai sa te DESTEPTI in acesata dimineata, nu garantez ca nu te voi BANTUI. Am fost clar postac, „piscot-cameleon”?

 7. @”Afacerist”; Daca este asa cum spui in comentariul postat la ora 02;05, AMATORISMUL guvernatilor postdecebristi te va lovi si pe tine in MOALE CAPULUI, asa cum il va lovi si pe postacul „platitoare de taxe”. Daca ai fi facut comentariul postat la ora 02;05, in urma cu o luna, as fi fost in TOTALITATE de acord cu tine, dar in prezent am unele dubii. Care este cauza acestor DUBII ? Faptul ca primarul Cristi Misaila ar putea fi MARIONETA lui „Nicolschi mioritic de Tara Vrancei”, respectiv celebrul „domn’ Liciu” si a hingherilor din subordinea acestui, dar si a AMATORISMULUI demonstrat de viceprimarul Iorga Marius in elaborarea HCL Focsani cu privire la cresterea animalelor de companie in mun.Focsani, care este IMPOSIBIL de aplicat in practica. Pe moment nu ma pot pronunta in acest sens, dar de acest lucru ma voi convinge saptamana viitoare dupa finalizarea manifestarilor care au loc in prezent la Focsani.

 8. @ afacerist. Eu personal am auzit doi afaceristi folosind sintagma ” e baiatu nostru ” si sigur ca dumneavoastra nu faceati parte dintre ei ca altfel nu v-ati mai fi dat cu parerea aici. Asa ca am sa restrang afirmatia la ” afaceristii de succes din Vrancea se bucurau de alegerea lui Misaila”. Adica e vorba de un cerc extrem de retrans de afaceristi din Vrancea la care dumneavoastra nu aveti acces.

 9. Afaceristu-le, dar de unde sti tu ce vorbeste fiecare om de afaceri prin targul asta, la orice ora. Esti mafalda? Te trezesti si tu vorbind ca sa nu adormi in front. Are dreptate Danb, oi fi si tu vreun bagator de seama cu un PF, si te crezi mare afacerist.!

 10. Inteleg ca aceasta doamna, joaca cu succes rolul de statuie in sedintele CL. Cu alte cuvinte contributia ei la bunastarea cetatenilor care au votat-o, este zero barat. Ce-ar fi daca ne-am duce toti la serviciu si nu am face nimic. Ai mai avea salariu cucoana? Pe deasupra te mai si plangi cititorilor, ca ti-e greu sa te duci la biserica…. Dar cine te pune sa te duci la biserica? Te obliga cineva? Din punctul nostru de vedere, trebuie sa te duci din constiinta ca sa ceri iertare tuturor celor care au muncit pentru salariul pe care il iei degeaba. SA-TI FIE RUSINE. Mai ai si tupeu sa scri cat de frustrata esti. Sa vezi cat de frustrati suntem noi cand vedem incompetenti ca tine, cum ne mananca banii degeaba. Daca esti un om cu frica de Dumnezeu si „educata” intr-o familie de preoti, ar trebui sa-ti dai demisia si sa te intorci la bucatarie unde te pricepi probabil cel mai bine.

 11. Intrebarea logica este:De ce sa ii ia Stefan Ion” sarmaua duoamnei Panaite etc..” care ia fost data de catre duomna Mirela Stefan mare pretena. Raspuns :A venit Oprisan cu chftele la super oferta.!
  Acum lupta pe becurile electorale se indreapta catre vecinul PNL-PSD firma ” Electric light „care imparte pepene Electrica la toata gasca.!

 12. Directoru de la Electrica care e Coman Aurel care e pus de pdl acum este la psd , nare studii de electrica a fost cu Misaila pe la finante si dat afar de slab pregatit.cum sa pui director asa individ? la fel si pe dujmanul focsanenilor Merchea (macar asta e lacatus mecanic).

 13. Din pacate,dna Panaite are dreptate.Noua conducere fara ocupatie a PNL nu face decat sa duca in ridicol un partid istoric,emblematic pt Romania,as putea spune-un simbol national.Clica ionutilor terfeleste prin atitudine bezmetica imaginea de fauritor de tara al acestui partid istoric,condus la Focsani de Nicu Traseistu.Mare rusine!Mare pacat!

 14. @”@AFACERIST”; Stimata Doamna „platitoare de taxe”, faptul ca atunci cand te-ai DESTEPTAT la ora 07;40, nu le-ai mai ocupat de mine, ca sa-mi arunci o „bezea-OTRAVITA”, asa cum ai demonstrat in timp ca-ti este obiceiul, ci te-ai rezumat numai in a-i da o replica PERTINENTA postacului autointitulat „AFACERIST”, consider ca este de bine. Poate „Schimbarea la Fata” din acest an care corespunde cu aniversarea a 100 de ani de la EROICELE lupte de la Marasesti, sa reprezinte si pentru tine „o schimbare la fata” in relatia cu mine. „Prietenii stiu de ce !”

 15. Penibila aceasta mascarada , este simplu ,Primarul a vrut sa dovedeasa ca poate si fara liberali si a putut , cum a putut ,s-a vehiculat prin media ca distinsa preoteasa a fost supusa presiunilor si din partea rudelor preoti (tatal si sotul ) nu va spune asta nimic ,oare cine este mai mare peste preoti si prieten cu PSD si construieste Catedrala, iar ordinul se executa nu se discuta in rândul bisericii, scrisoarea deschisa a D-nei, o gramada de cuvinte penibile ,ca sa sfarsesc cum am inceput.

 16. @”JOHN in PALTON” sau „ION in SUMAN”; BALAMUTZICA, consilierii PNL, inclusiv madam Panaite, au votata IMPOTRIVA maririi pretului la Gcal vanduta de ENET focsanenilor. Pentru a se vota acest proiect de HCL Focsani a fost nevoie de votul a numai 11 consilieri din CL Focsani si nu de 14 voturi ca in cazul altor hotarari. Am fost CLAR postac OLIGO, autointitulat „JOHN in PALTON” sau „ION in SUMAN”? Faptul ca esti un DOBITOC, rezulta din exprimarea ta, „Despre votul maririi pretului la Enet,asa a votat tot consiliu”. In aceste conditii, mai „JOHN in PALTON” sau „ION in SUMAN”, trebuie sa recunosc ca este o ONOARE pentru mine afirmatia ta „pt. papagalul de Ulise) PS Albert Einstein a spus : Partea interesanta la oamenii inteligenti: par nebuni în fata prostilor. …”

 17. Domnul Directoe MERCHEA a fost lacatus numai 2 luni pe la Borzesti in vremurile trecute cand era si el mai mic pe urma s-a pregatit intensiv si a ajuns Ing.agronom. Dupa mai multe etape arse pe la VINCON.PREFECTURA.ADS(Administratia domeniilor statului)filiala Vrancea unde a facut ordine in toate excrocheriile cu fostele active ale statului socialist oferite pe tava unor preferati ai noii oranduiri,a ajuns la ENET FOCSANI.Aici profesionalismul domniei sale s-a vazut de la distanta reusind investitiile de succes cu fonduri europene la ENET.Ce sa faca si dumnealui trebuie sa apere aceasta investitie si sa tina oamenii racordati la TEAVA ENET-ului ca sa nu se aleaga praful de bani cheltuiti.Problema cu zonele unitare este o gaselnita falsa si abuziva deoarece oricine se poate debransa si sa anunte dupa aceea ENET-ul deoarece nu poate primi decat o eventuala amenda.

 18. @”JOHN in PALTON”; NEVINOVATULE, este stiut ca „multi citesc, putini pricep”, dar tu dai in GROPI
  rau de tot. Eu ti-am spus in comentariul precedent :”BALAMUTZICA, consilierii PNL, inclusiv madam Panaite, au votata IMPOTRIVA maririi pretului la Gcal vanduta de ENET focsanenilor.”, conditie in care ce rost are intrebarea ta, „Preoteasa a votat pentru sau contra maririi pretului ?” OLIGOFRENICA, te rog sa continui sa-mi adresezi cat mai multe cuvinte jignitoare prin intermediul acestei rubrici, deoarece imi faci un mare SERVICIU.

 19. Eu am o intrebare pentru cei care conduc PNL, filiala Vrancea. Domnilor, care au fost criteriile care au stat la baza selectiei candidatilor pe listele electorale? Cumva relatiile de cumetrie, de prietenie sau alte asemenea criterii numai de dumneavoastra stiute?. Avand in vedere patania cu aceasta doamna, despre care am aflat ca s-a trezit si ea in CL asa cum l-ai pune pe ION STEFAN la mansa unui avion aflat in zbor, ar trebui sa va ascundeti sub masa si sa va insusiti criticile din partea celor care v-au ales. Voi ati selectat-o, motivele le stiti doar voi, si o sa va intrebe votantii PNL, ce a recomandat-o. Cum e posibil sa faci o astfel de selectie din randul unor oameni care nu se pricep la politica ( de parca s-or pricepe toti ) sau macar la un domeniu prin care sa-si aduca o contributie cat de cat la bunastarea cetatenilor acestui judet. Eu cred ca principalul criteriu a fost :prost dar sa faca cum spunem noi. Adica la inceputul sedintelor sa-i invatati dinainte ce proiecte sa voteze si ce nu. In plus veti sta si confortabil ca nimeni nu va face sapaturi sa va ia locul. Unui prost ii este greu sa faca ceva sa ia locul sefului. Nu acelasi lucru se intampla si cand esti inconjurat de oameni capabili si cu experienta. Aici este problema domnilor. Ati inteles prost cum sa conduceti acest partid la nivelul judetului. In aceste conditii PNL nu se va mai ridica niciodata din mocirla in care a intrat, daca la conducerea sa, se afla astel de oameni cu astfel de viziuni. Daca va pasa cat de cat de soata acestui partid cat si de a cetatenilor care au nevoie de o opozitie puternica, macar in acest mandat, dati-va demisia si lasati-i pe altii cu o viziune buna sa preia fraiele acestui partid.

 20. Atunci ce ai cu femeia bai ULISE?Ea tine cu focsanenii,nu?Apropo,tu esti la pachet cu ziarul,sau esti mascota animatoare pt. cititori ca vad inflatie de ulise,ulise…ca pe vremuri:nebunul regelui.

 21. Toti consilierii locali sun pusi pe pile,cunostinte si relatii Aceasta este cauza mediocritati si a habarnismului de care dau dovada.Penru ca tot se discuta de catre activitate ENET-ului condusa de don merchea aici suntem varza rau de tot datorita acestor nepregatiti si necititi.Daca vrei sa vezi ce inseamna claritate,transparenta si informarea cetatenilor in acest domeniu al furnizarii energiei termice trebuie sa accesezi saite-ul LEGISLATIE RAM BUZAU adica regia care efectueaza aceleasi servicii in judetul BUZAU cum le face prost rau de tot ENET-ul in FOCSANI.Cinste celor care se afla in fruntea Primariei Buzau si a RAM Buzau de au stiut si stiu cum sa aplice reglementarile atat de intortocheate din acest domeniu.Cei din Focsani in loc de aplicare corecta si supunere reglementarilor lasa sa domneasca haosul pentru a monopoliza aceasta activitate.Afara cu incompetentii decidenti care distrug destinele platitorilor corecti de taze si impozite.

 22. Si pe plna central este aceeasi situatie cu spagarii de serviciu.Presa centrala anunta ca a fost retinut un colonel corcodel de 45 de ani comandant al Bazei de Administrare si Deservire a Inspectoratului General al Jandarmerie.Colonelul nu s-a cerut la pensie deoarece era mult mai multumit in activitate air tocami acum cu ocazia sarbatoriri evenimentelor cu VRANCEA EROICA,colonelul a fost depistat in grafic cu agoniseala.Avea un sfert de milion de lei in birou bani de buzunar.Cinste lor,cinste lor,cinste specialilor !

 23. @”@DORU”; Stimabile, trebuie sa recunosc ca in urma analizei amanutite, a modului in care sunt scrise comentariiile lui „JON in PALTON” sau „ION in SUMAN”, cu o probabilitate destul de mare, ar putea fi postacul „alfa de 5 stele „orion””, deci raspunsul la intrebarea ta sa fie unul afirmativ. Daca postacul „orion” mi-a demonstrat ca stie si „cate plombe am in gura”, eu nu stiu ABSOLUT NIMIC despre el, in afara de faptul ca este o persoana cu un IQ foarte mare si bine informat. In plus, postacul „orion” a demonstrat ca are posibilitatea de a afla IP-ul calculatoarelor de unde diferiti postaci isi transmite „opera”, fara a apela la serviciile ziarului Monitorul, in conditiile in care eu numai imi dau cu presupusul despre cine ar fi unii dintre postacii mei BALACARITORI, ca urmare a unor deductii aparent logice, dar fara a avea nicio o certitudine in acest sens.

 24. @”JOHN in PALTON” sau „ION in SUMAN”; Stimabile, asa cum i-am raspuns postacului „DORU”, intrebarea ta „@Ulise Grosu/Amice ai vazut ce bine am colaborat noi azi ?”, m-a determinat sa-ti analizez cu atentie comentariile si sa ajung la concluzia ca ai putea fi postacul „orion”. Faptul ca tu azi,04.08.2017, sub pseudonimul „JOHN in PALTON” ai facut-o pe NEVINOVATUL pentru a te HARJONI cu mine, in opinia mea, nu inseamna nici un fel de „COLABORARE”. Practic, a fost vorba de ceva de genul, „Un meduz si o meduza Stau pe plaja buza-n buza El propune ea refuza Nu se ard”. Adevarata COLABORARE a noastra a fost in cazul comentariilor tale cu privire la activitatea ENET, urmare carora am scris „eseul” „AMATORISMUL SAU TICALOSENIA „LIBERALILOR” MANOLE MERCHEA SI DUMITRU DILA”, postat in data de 02.08.2017, pe blogul ulisegrosu.blogspot.com, „eseu” pe care banuiesc ca l-ai citit. In concluzie, postac „orion”, eu nu am cum sa te recunosc cand folosesti diverse pseudonime, si-ti propui sa „dai boii pe gheata”, asa cum a fost cazul folosirii pseudonimului „JOHN in PALTOT” sau „ION in SUMAN”. In schimb, cand apar comentarii INELIGENTE, indiferent de pseudonimul folosit, aceste comentarii imi atragi atentia si cu o probabilitate destul de mare, imi pot da seama daca in spatele respectivului pseudonim ar putea sta prietenul meu, postacul „orion”. Daca tot m-ai ATENTIONAT ca in fapt, postacul „JOHN in PALTON” esti tu, postacul „orion”, pe care eu te consider a fi PRIETEN, desi nu te cunosc, imi permit sa te intreb: Ce parere ai despre MESAJUL pe care l-am transmis presedintelui CJ Vrancea, dl.Marian Oprisan, in spetza prietenului meu, Bobitza, printr-un comentariu facut la articolul, „Dupa caldura de peste zi focsanenii au iesit aseara in Piata Unirii si s-au bucurat de concert cu muzica buna”, publicat de prezentul numar al ziarului Monitorul ?

 25. Ulise ce legatura are Dila cu ENET-ul de este si el asociat opresorul celor care vor sa se debranseze de la ENET.Banuiesc ca echipa de represori a ENET-ului este compusa din merchea si nastase adica direcorul general si directorul economic.Aici nu poate fi vorba numai de amatorismul si ticalosenia unor neispraviti ci si de calitatile lor vadite de OPRESORI.Cei nemultumiti si care vor sa-si aleaga singuri sistemul de incalzire al locuintelor propietate privata trebuie sa inteleaga ca cea mai puternica arma a OPRESORILOR(merchea si nastase) este mintea OPRESATULUI,de aceea OPRESIUNEA nu poate supravietui decat daca OPRESATII(adica cei inca bransati la ENET si care sunt blocati in mod abuziv sa se debranseze ),tolereaza actiunile OPRESORILOR sau le suporta cu stoicism in tacere.Unii cred ca sau nascut sa fie SCLAVI si ca nu pot lupta impotriva OPRESORILOR (merchea si nastase),Dar pentru a deveni LIBERI asa cum isi doresc cei care sunt impiedicati ABUZIV sa se debranseze trebuie sa fie pe deplin constienti ca in prezent chiar intr-o democratie castigata prin revolutie sunt in continuare si in prezent SCLAVI,in cazul de fata sclavii lui merchea,nastase si ai celor care le sustin faradelegile.

 26. ENETUL prin reprezentanii sai legali si prin intreg personalul tehnic,comercial,economic supus greselilor impuse de decidenti prin explicatiile publice referitoare la diferitele probleme ale consumatorilor nu face altceva decat sa induca confuzia in oameni deoarece oamenii confuzi sunt mult mai usor de supus.In acest caz una dintre cele mai bune modalitati de a face dreptate este aceea de a expune actele de nedreptate ale lor.In acest caz presa ar putea avea un rol determinant in inlaturarea lipsei de reactie la nedreptate cu care au fost obisnuiti cetatenii.De fiecare data cand asistam la o nedreptate si nu reactionam de fapt ne antrenam psihic sa ramanem pasivi,in prezenta ei si astfel ne pierdem capacitatea de a ne apara pe noi si pe cei pe care ii iubim.

 27. @”Suffolk”; Stimabile, daca ai sa-mi citezti cu atentie „eseul””AMATORISMUL SAU TICALOSENIA „LIBERALILOR” MANOLE MERCHEA SI DUMITRU DILA”, postat in data de 02.08.2017, pe blogul ulisegrosu.blogspot.com, ai sa vezi „ce legatura are Dila cu ENET-ul”. Singura conditie pentru a-ti da seama de acest lucru, este ca sa faci parte dintre cei putini din maxima, „multi citesc, putini pricep”. Ca fapt divers, iti pot spune ca legatura nu a fost stabilita de mine, ci de postacul „orion”. Eu numai am incercat sa scot in evidenta ceea ce a afirmat postacul „orion”, care prin comentariile facute la acest articol, a vruta sa o faca pe „fecioara neprihanita” cu mine, sub pseudonimul „JOHN in PALTON”. Am fost clar postac „Suffolk”? PS Daca tu vrei sa fi SCLAV este obtiunea ta, iar eu nu te pot ajuta cu nimic.

 28. @”BEBITA”; Stimate postac „orion”, deoarece imi pregatesc un „eseu” JUBILIAR pe care il voi posta pe blog in data de 18.08.2017, cand aniversez 27 de ani de cand ziarul Romania libera mi-a publigat scrisoarea deschisa adresata prim-ministrului Petre Roman si unde ca MOTTO voi avea o maxima recomandata de tine, am sa-mi permit sa-ti copii si comentariul postat la ora 19;49. PS In loc sa-mi spui ceea ce te-am rugat, in legatura cu mesajul transmis d-lui presedinte Marian Oprisan in spetza, prietenului meu, Bobitza, tu faci comentarii pe care le semnezi, „BEBITA” ?

 29. Ulise astept postarea ta de pe 18 08 2017 si din partea mea ai toata sustinerea.Toti cei nominalizati de tine,ticalosi,habarnisti sunt niste neica nimeni care vor sa distruga acel minim de bucurie al unor oameni modesti care au asteptat si ei sa le fie mai bine in aceasta reforma a lui nea nelu si poporu’,prin care toti cei aflati la putere ne-o da prin gouritza noua celor multi si nevoiasi.Atunci daca acceptam abuzurile nu trebuie sa ne mire efectele,fapt pentru care deviza noastra trebuie sa fie ”PE EI SI PE MAMA LOR ” adica MARASI,MARASESTI acum 100 de ani !!!

 30. Asistenta medicala arestata pentru inselaciune,o frectie la un picior de lemn atata timp cat toata conducerea ENET face inselasciune la greu si circula libera si neurmarita.SIKTIR celor care ar trebuii sa vada toate aceste nonconformitati.

 31. @”Suffolk”; Stimabile, ma bucur ca vei fi unul dintre cititorii „eseului” meu JUBILIAR din data de 18.08.2017, dar pana atunci mi-as permite sa-ti recomanda sa MEDITEZI pa ceea ce a afirmat „BEBITA” in comentariul postat la ora 19;49 si sa procedezi in consecinta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here