Un vrâncean a amplasat două tarabe cu fructe şi legume pe prima bandă de mers a DN 2 – E 85

4
7615


La data de 14 iulie a.c,  în intervalul orar 12.00-15.00, polițiștii vrânceni sprijiniți de o grupă de jandarmi, din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Vrancea și de către lucrători din cadrul Direcției pentru Agricultură, au desfășurat o acțiune pe tronsonul Focșani – Urechești – Popești – Dumbrăveni – Slobozia Bradului – Tâmboești, limită cu municipiul Râmnicu – Sărat, în urma căreia a fost constatată o infracțiune privind împiedicarea sau îngreunarea circulației pe drumurile publice. De asemenea, au fost aplicate 40 de sancțiuni contravenționale, după cum urmează:
–    6 sancțiuni conform Legii 12/1990, privind protejarea populației împotriva unor activități de producție, comerț sau prestări de servicii ilicite .
–    6 sancțiuni conform O.G.  43/1997, privind regimul drumurilor.
–    26 sancțiuni conform O.U.G. 195/2002 și H.G. 1391/2006, privind circulația pe drumurile publice .
–    1 sancțiune conform Legii 61/1991, privind sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.
–    1 sancțiune conform Legii 145/2014, pentru stabilirea unor măsuri de reglementare a pieței produselor din sectorul agricol.
    Valoarea totală a sancțiunilor aplicate a fost de 25.705 lei și au fost confiscate  bunuri în valoare de 476 lei.
       
    La data de 14 iulie a.c, ora 13.45, polițiștii s-au sesizat cu privire la faptul că un bărbat, de 58 ani, din comuna Slobozia Bradului, ar fi amplasat pe prima bandă de mers a DN 2 – E 85, pe raza comunei Slobozia Bradului, două tarabe cu fructe și legume, care obstrucționau și îngreunau circulația rutieră. Din verificările efectuate, polițiștii au mai stabilit faptul că bărbatul ar fi efectuat comerț ambulant cu fructe și legume. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „Împiedicarea sau îngreunarea circulației pe drumurile publice”.

                                Biroul de presă al IPJ Vrancea
                                16 iulie 2017

4 COMENTARII

  1. DOMNILOR DE LA IPJ SANCTIONATI PE CINE TREBUIE NU BETII AMARITI CARE VIND 3 CAISE DUCETIVA LA ACELE 2 PARCARI UNA PE STINGA SI CEA DE PE DREAPTA SPRE URECHESTI SI POPESTI SA VEDETI ACOLO EVAZIUNE CU ALCOL CA DE AU AUTORIZATIE DE FUNCTIONARE CA RESTAORANT SI CIND COLO FALSIFICA VIN SI LE TIN INCHISE DE INBOLNAVESTE POPULATIA CU ATIT COLORANT SI CU ATIT APA DE PLOAIE SI CU FEL DE FEL DE AROME ACOLO SA SE FACA NU O DATA CI ZILNIC SA VEDETI CE BINE O SA ARATE CEI DE LA UPU NU O SA MAI AIBA BOLNAVI DE STOMAC CA ASA SEAU FACUT AVERI ILICITE NU OMUL DE RIND CARE VINDE 3 CAISE DE CE II OCOLITI PE ACEST EVEZIONISTI DE RANG MARE ANAFULE TREZESTETE CA IN MOMENTUL CIND PLECATI LA CONTROL CINEVA DIN RINDUL VOSTRU II ANUNTA CA IMEDIAT SE STRING BIDOANELE DE PE TARABE SI SE DAU LOVITI ZICIND CA SUNT PE PROPRIETATI PRIVATE ARATATINE CA VA FACETI MESERIA CUM ATI DEPUS JURAMINTUL NU CU OCHII INCHISI LOVITII LA SINGE CHEAR DACA VA SUNT UNII DINTRE EI NEAMURI .

  2. Cand se va face un control de amploare in piata din Focsani plina de bisnitari care vand legume si fructe cu cantare masluite. La un pepene pe care l-am platit pt. 5 kg. am constata acasa ca avea 3,8 kg. Obligatii pe comerciantii din piata sa elibereze bon fiscal mai putin pe producatorii autentici.

  3. RUSINE,RUSINE SI IAR RUSINE SA VA FIE……AICI ESTE EVAZIUNEA FISCALA MAI CAPUSELOR? DE UNDE SA IA SI AMARATII AIA O PAINE?DACA NU-I LASATI SA VANDA 3 CAISE CARE S-A INDURAT DUMNEZEU DE LE-A LASAT IN URMA ZAPEZII DIN APRILIE? CHIAR NU VA ESYTE FRICA DE DUMNEZEU? VOI AVETI PARINTI? MAI OTRAVITILOR LA SUFLET CA NU MAI AM CUM SA VA ZIC?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here