Un focșănean ar fi înjunghiat un brașovean la Anagnina, Roma

0
1266


Într-o postare pe pagina de Facebook a Ziarului Emigrantul se arată că un focșănean l-ar fi înjunghiat duminică pe Daniel Bostacă, un român originar din Brașov, despre care evz.ro scria în 2008 că este președintele Asociației România din Roma și că dorea să se implice în politica din Pensinsulă. Iată ce scrie însă Ziarul Emigrantul:
    „A IESIT CU SÂNGE DE LA MICI LA ANAGNINA (ROMA)
Duminică, 16 iulie, bâlciul de la Anagnina s-a însângerat. O neînțelegere intre cei car vindeau mici si bere la capătul liniei de metrou A, Anagnina, s-a lăsat cu înjunghieri. Daniel Bostacă, cel care de ani de zile deținea supremația țarcului unde se întâlneau românii duminica la mici, bere si manele, a fost înjunghiat de rivalul acestuia in afaceri, un focșănean care obținuse autorizație de vânzător ambulant al acelorași produse acolo. Acesta din urma, de câteva luni, se postase cu un Piaggio echipat cu masă caldă, grătar pentru mici și frigider cu bere spre supărarea vechiului chiriaș Bostacă, evacuat de autorități. Carabinierii, chemați inițial de focșănean, nu au reușit să aplaneze conflictul. Astfel, divergențele au continuat, Bostacă fiind tăiat de focșănean cu un cuțit de bucătărie. Acesta a fost arestat de carabinierii de la unitatea Cinecitta iar Bostacă transportat de ambulanță la spital”.
    Se pare că scandalurile sunt un lucru obișnuit la Anagnina, după cum reiese din comentariile la postarea Ziarului Emigrantul, dar și după cum scria, de exemplu, gazetaromaneasca.com în urmă cu șase ani: „polițiștii din capitala Italiei au demarat operațiunea „Anagnina È‹n siguranță”. Polițiștii au sechestrat mâncarea și băutura servită de Asociația Roma-nia È‹n parcul de lângă stația de metrou, aplicând o amendă de 30.000 de euro. Au fost controlați și frizerii români abuzivi, dotați cu lighenașe, oglinzi și foarfece, care propun, È‹n fiecare duminică, tunsori sub cerul liber în piața stației Anagnina. (…)  Daniel Bostacă protestează: „Da, am primit o amendă de 30.000 de euro și ne-au confiscat micii, muștarul, berea și sucurile. Iar pe cei șapte vânzători fără autorizație, români, albanezi și italieni, i-au lăsat È‹n pace”. (…) Amenda pe care Daniel Bostacă a primit-o nu este prima de acest fel. Acum doi ani, poliția a pus sub sechestru furgonul asociației și a aplicat alte amenzi. (…)”

Sursa foto – Facebook/Ziarul Emigrantul

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here