GALERIE FOTO : Sesizări de la cititori. Peisaj cu gunoaie lângă bloc

6
3607


Două cititoare ne-au semnalat la finele săptămânii o situație foarte neplăcută pe care sperăm, alături de toți focșănenii din această zonă, ca autoritățile să o rezolve. Este vorba despre foarte multe gunoaie pe care oameni certați cu legea și cu bunul simț le-au aruncat la voia întâmplării în parcarea din spatele sediului Monitorului de Vrancea. Iată ce ne-au scris cititoarele, care ne-au trimis și fotografii:
    „Bună ziua! În spatele sediului dvs, cartierul s-a transformat într-o ghenă de gunoi, din cauza unor locatari și a unor școlari care beau, fumează cu siguranță poate se și droghează, deranjează tot cartierul și absolut nimeni nu face nimic. E strigător la cer!!!!! Copiii aruncă cu pietre în geamurile oamenilor ce ies la fereastră să îi alunge, poliția a fost sesizată dar nimic….. !”
    „Buna ziua! În spatele sediului dumneavoastră se află o ghenă de gunoi aruncată de un locatar și de un grup de școlari care fumează și beau deranjând locatarii a 2 blocuri”.

6 COMENTARII

  1. Administratorul este un Ministru care adauga ceva bun pe langa mosia avuta DE GOSPODARIT .Acestia sunt instruiti si in plus au ca sarcina obligatorie, de serviciu ,ptr ca de aceea ii platim.Unde nu reusesc sa tina in frau pe cei certati cu legea,gardienii,politia,jandarmii conlucreaza [lipsesc cu desavarsire afisele ,indicatoarele ce interzic persoanelor fizice fumatul,oprirea stationatrea aruncarea la intamplare a resturilor de orice fel etc.Putina educatie si apoi amendati raufacatorii nu ar strica Unde este lege nu este tocmeala Sa ne folosim de orice articol din legi si sa ii trezim la realitate [sa ii directionam la;spital. camine de educare,reeducare si dupa insusire ii redam societatii sau ii tinem sub supraveghere dar muncind ptr a-si obtine hrana cu palmele ,mainile lor]

  2. Pai ce sa faca fratele meu POLITIA LOCALA ca daca suni si reclami faptul ca sub geamul tau vecinii tai au deschis o firma care are ca obiect de activitate”LOC DE JOACA PENTRU COPII”si tu sesizezi ca zilnic este tulburata fara drept linistea locatarilor prin producerea de zgomote cu diverse obiecte si prin strigate sau larma,ceea ce de fapt ar constituii o contraventie prevazuta de LEGEA nr 61/1991 iti raspunde cineva care se recomanda”AGENT POPA. Ce spune doamna AGENT POPA care nu se stie daca a trecut testul domnului primar…ca sunt copii si nu ai ce sa le faci pentru ca sunt si ei in vacanta si pot sa urle sau sa zbiere pe unde vor muschii lor de copii.Pai doamna agent Popa trebuia sa fiti instruita ca minorii sub 14 ani nu raspund contraventional dar pot fi sanctionati parintii pentru faptele lor,iar daca tulbura linistea publica acestia risca sa fie sanctionati.Poate nu si in capitala europeana FOCSANI unde gunoaiele si mizeria este la loc de cinste asa cum rezulta si din materialul stirii.Asa ca Politia Locala nu intaervine sa asigure cat de cat linistea publica care nu trebuie asigurata in FOCSANI numai intre orele 14-16 asa cum stia doamna agent deoarece ne considera pe toti niste gunoaie asa cum sunt si cele prezentate in stirea de fata.Asa ca daca locuitorii orasului FOCSANI esueaza prin diferite vicii sanctionabile de legea necunoscuta si neaplicata de cei platiti din taxele lor este mai corect dupa autoritati ca sa fie lasati in parasire.

  3. Politia Locala sau mai bine zis Garda de Mediu ar trebui sa se implice si in zona Spitalului Judetean unde sunt sectiile Orl, Oftalmologie…si mai ales in spatele blocurilor de garsoniere de pe Comisia Centrala unde Garda de Mediu refuza sa dea amenda proprietarului unui teren, refuza sa l oblige a imprejmui terenul acela pe care unii vecini il folosesc ca si groapa de gunoi. Vecini, ma refer si la cei de la case si la cei de la garsoniere. De ce nu se da amenda ca tot ducem lipsa de bani la buget. Si de ce Garda de Mediu refuza sa se implice aici pe str Alecu Sihleanu???

  4. Urat daca sunt astfel de oameni sa iasa cu toporul la copii care in joaca scot diferite sunete si tipete care deranjeaza. Dar astfel de situatii nu ar fi posibile daca autoritatile ar intensifica munca de investigare si prezentare a faptelor contraventionale de care sunt pasibili parintii acestor copii.Dar cine sa faca daca patrulele unor agenti de la POLITIA LOCALA le vezi din an in an si fiecare face ce il taie capul.Cu o astfel de mentalitate ca a agentului POPA care raspunde pe la dispeceratul Politiei Locale precum lasati copii sa fcaa ce vor ca de sunt in vacanta si unde sa-i trimitem ca stadioanele nu au fost inca reabilitate nu o sa ne mai facem bine niciodata.Cat despre Garda de Mediu aceeasi mizerie ca si Politia Locala sa-i pui sa faca poze cu masini parcate neregulamentar si nu in zona Pietei pe unde domeniului public i s-a schimbat destinatia in locuri de comercializare pentru bisnitarii dintoate judetele limitrofe.

  5. Eu cred ca in toata tara este la fel. Doar in centrul oraselor este frumos, in rest, lasa de dorit. Eu ingrijesc spatiul din fata geamului meu de cca 30 de ani. Pun mereu flori, le ingrijesc, dar trebuie sa le si pazesc ,pentru ca dpua familii din bloc nu suporta nici flori, nici pomi, nici aniumale. oameni, etc, ele mizerie.le smulg si le arunca la gunoi. In schimb, nu le deranjeaza, mizeria, balariile, excrementele de ciini, ba mai mult mai arunca si ele gunoaie pe geam. In concluzie aceste persoane sunt bolnave de prostie si nu prea am auzit c-ar exista leac pentru asa ceva.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here