GALERIE FOTO : Fotbal – Focșăneanul Eduard Lambrinoc, în stagiu de pregătire la Celta Vigo!

2
1430


Eduard Lambrinoc este un focșănean foarte tânăr – s-a născut în 2004, care a început fotbalul cu profesorul Petrică Ene, cu mai mulți ani în urmă la CSM Focșani, apoi a fost antrenat de Orlando Donciu. A jucat ca fundaș dreapta până în 2014 când a plecat la Brașov iar acum este mijlocaș dreapta la Școala de fotbal „Celta Vigo Brașov”, organizată împreună cu partenerul privat Colțea 1920 Brașov și Primăria Brașov. În cadrul parteneriatului, fotbaliști de la Brașov merg în perioade de pregătire la Celta Vigo. Pagina de facebook Celta Brașov/CS Colțea 1920, anunță că începând de luni, 17 iulie, până la 24 iulie, jucătorii Eduard Lambrinoc și Rareș Burnete se vor pregăti alături de colegii lor de la Celta Vigo în baza A Madroa.  
Deși este de câțiva ani la Brașov iar acum în Spania, Edi Lambrinoc mi-a spus a rămas cu gândul acasă: „Nu voi dezamăgi niciodată vrâncenii”, mi-a spus foarte tânărul fotbalist. L-am întrebat dacă ar prefera să rămână în Spania și mi-a răspuns că „deși sunt variante care sună bine”, preferă „o perioadă tot Brașovul pentru codițiile oferite de club prin președintele Ciprian Jurubescu, coordonatorul Manu Gomez, venit de la Celta Vigo și antrenorul Vasi Suciu ajutat de Hector Martinez Quijeriro”. Și pentru că la Brașov se simte cel mai bine!    
    De la Focșani au plecat spre alte cluburi, spre Academia Hagi, sau spre Brașov, spre exemplu, ori în străinătate, mai mulți jucători despre care vin vești că s-au acomodat bine, că arată că pot deveni fotbaliști valoroși. Între ei poate fi inclus și Eduard Lambrinoc, trimis în stagiu de pregătire la Celta Vigo, partenerul CS Colțea Brașov. Este un semn că puștiul plecat de la Focșani are calitățile – și perspective de a fi un astfel de jucător! 
    Ca un amănunt cu semnificații: la premierea de sfârșit de an 2012 a sportivilor vrânceni, Eduard Lambrinoc a fost singurul jucător născut 2000 de la CSM Focșani inclus în categoria „tinere speranțe”, pe când avea 8 ani! 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here