Fuego va cânta la ziua comunei Dumitrești

13
1796


Primarul Petrică Dogaru vă invită duminică, 23 iulie, începând cu ora 12.00, la Sărbătoarea Comunei Dumitrești, ce se va desfășura la Baza Sportivă din localitate. Organizatorii evenimentului sunt Primăria Dumitrești și Consiliul Județean Vrancea, iar locația aleasă de autoritățile locale este una pe măsură, ținând cont de faptul că scena specială construită este amplasată în așa fel încât să ofere o vizibilitate foarte mare. Pe scenă vor evolua ansamblurile folclorice și soliști din comunele de pe Valea Râmnicului: Dumitrești, Chiojdeni, Jitia și Vintileasca, după care vor urma artiștii de la Ansamblul „Èšara Vrancei”. Cât privește evoluția artiștilor care fac cinste comunei, primarul a ținut să îi enumere pe fiecare în parte după cum urmează: Alina David, Stelică Petrișor Stănilă, Camelia Lăzăroiu și Violeta Anghelescu de la Chiojdeni. Ulterior va avea loc un concurs de dans al tinerelor talente din Dumitrești, după care la ora 19.30 va urca pe scenă invitatul special al acestei manifestări, respectiv Fuego.
    De menționat este faptul că anul trecut, la ziua comunei au venit peste 3000 de oameni de pe Valea Râmnicului. „Așteptăm un număr cât mai mare de dumitreșteni, precum și cetățeni din alte localități, deoarece vor avea de văzut un spectacol de excepție. Prin această manifestare menținem tradiția comunei noastre ca de Sfântul Ilie să își serbeze ziua și ceea ce este poate cel mai important că reușim să promovăm activitatea Căminului Cultural Dumitrești, a Ansamblului Folcloric „Sânzienele” și a tinerelor talente. Cea mai bună promovare este la noi acasă la întâlnirea cu cetățenii comunei noastre. Ansamblul Folcloric „Sânzienele” promovează comuna peste tot pe unde merge la festivaluri și concursuri, iar momentul cel mai important este la noi acasă când ei se prezintă în fața cetățenilor localității noastre. Duminică, îi aștept cu mare drag pe toți locuitorii comunei noastre, pe fiii satului plecați în diverse locuri din țară și străinătate, dar și pe locuitorii comunelor învecinate Dumitreștiului. Am speranța că 23 iulie va fi un eveniment nu doar pentru locuitorii din Dumitrești, ci pentru toți vrâncenii iubitori de muzică aleasă și voie bună. Îi invit pe toți cei care iubesc muzica bună, veselia și vor să petreacă clipe de neuitat la noi. La mulți ani Dumitrești, la mulți ani dragii mei locuitori!”, a spus primarul Petrică Dogaru de la Dumitrești. 

13 COMENTARII

  1. Felicitari domnule primar Petrica Dogaru,felicitari domnule viceprimar Marius Bodoc pentru organizare,si nu în ultimul rand pentru tot ce a-?i realizat în Dumitresti in ultimi 5 ani,felucitari pentru felul cum arata comuna noastra,felicitari pentru achizitionarea utilajelor cu,care faceti ca,comuna Dumitresti sa fie ce-a mai frumoasa de pe Valea Ramnicului,la momentul actual sunt mandru ca sunt fiu al acestei frumoase comune.ROG CARCOTASII SA SE ABTINA DE LA COMENTARII!!!

  2. Mai bizadea, esti tu mandru ca esti dumitrestean,dar la gramatica esti varza acra,fir-ar sa fie de gramatica! Roaga si tu ori pe durel sau pe galoiu sa te-nvete unde se pune cratima…

  3. Bai Bizadea pichioui nu a fost singur ca cineva a tinut de coarnele caprei puchhioiu spune ca tu ai tinut de capra si ati facut cu schimbu asa ca nicusor stie ca esti pretenar si cu Catuta care e nemultumita de tine ca cu capra esti mai sensibil.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here