Accidente în week-end la Valea Sării, pe DN2-E85 și la Lepșa

0
1247


Un accident s-a produs sâmbătă în satul Colacu din comuna Valea Sării, în jurul orei 9.30. O autoutilitară a lovit lateral un autoturism care semnalizase intenția de viraj la stânga. Două persoane au acuzat dureri dar au refuzat să fie transportate la spital de ambulanță. „La data de 15 iulie a.c, ora 09.37,  un bărbat, de 60 ani, din comuna Vidra, în timp ce conducea o autoutilitară pe DN 2 D, sat Colacu, comuna  Valea Sării, s-ar fi angajat în depășirea neregulamentară a unui autoturism, condus de o femeie, de 26 de ani, din Focșani, care efectua manevra de viraj la stânga, intrând în coliziune cu acesta. În urma producerii evenimentului rutier, a rezultat rănirea ușoară a conducătoarei auto și a unei femei, în vârstă 50 ani, pasageră în același autoturism. În cauză a fost întocmit dosar penal”, se arată în buletinul de presă al IPJ Vrancea.

Tot sâmbătă, în jurul orei 14.45, un accident s-a produs pe DN2-E85 între o Dacia și un BMW. Accidentul a avut loc în intersecția cu drumul spre Ciușlea. Conducătorul unui autoturism Dacia, în vârstă de 77 ani, ar fi ieșit în drumul european fără să se asigure, din DJ 205E. Un BMW de București, condus de un șofer de 49 de ani, a lovit lateral stânga Dacia. Soția șoferului BMW-ului a fost rănită ușor la deschiderea airbag-ului. Șoferul Daciei ar fi suferit un atac de panică. Acesta a fost transportat la spital. Soția lui, pasageră în Dacia, a fost rănită la o mână. „La data de 15 iulie a.c, ora 14.40, polițiștii  din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat, de 77 ani, din municipiul Focșani,  în timp ce conducea un autoturism pe DJ 205 E, la intersecția cu DN 2 E 85, nu ar fi acordat prioritate de trecere unui autoturism, condus de un bărbat, de 49 ani, intrând în coliziune cu acesta. În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea usoară a conducătorului auto care circula pe DJ 205 E și a unei femei, de 79 ani, pasageră în același autoturism. În cauză a fost întocmit dosar penal”, se arată în buletinul de presă al IPJ Vrancea.

    Duminică, în jurul orei 13.45, un accident a avut loc la Lepșa. Se pare că un autoturism ar fi pătruns pe constrasens și ar fi intrat în coliziune cu un alt autoturism. În urma producerii evenimentului rutier a rezultat rănirea a două persoane care se aflau în autoturismul care circula regulamentar. Autoturismul care ar fi pătruns pe contrasens era condus de un bărbat din Galați, de 65 de ani, iar autoturismul care circula regulamentar era condus de un bărbat de 57 de ani, care a fost rănit împreună cu o pasageră de 52 de ani. Unul dintre răniți a fost preluat de un echipaj SMURD Vidra și celălalt de o ambulanță SAJ. Traficul în zonă a fost blocat timp de 20 de minute. Conform Centrului Infotrafic, circulația a fost întreruptă din cauza unui accident în care au fost implicate două autoturisme. Unul dintre acestea a derapat, carosabilul fiind umed.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here