ULTIMA ORĂ! VIDEO! FOTO de la locul accidentului! Poliția anunță „întărirea dispozitivelor de supraveghere” în urma accidentului de azi-noapte de la Golești; care este starea victimelor

7
14475


 Șeful Serviciului Rutier Vrancea, comisar șef Cătălin Stegărescu, a anunțat că în perioada următorare va întări dispozitivele de supraveghere a circulației, iar aparatura de supraveghere video va fi folosită cu maximă eficiență. Acesta a precizat că nu își explică totuși cum de șoferul a adormit la volan în condițiile în care în zona în care s-a produs accidentul sunt trei seturi a câte șase benzi rezonatoare. Măsura vine ca urmare a unui nou accident petrecut azi-noapte, în jurul orei 2, la Golești, în care un copil a murit, iar surorile și părinții lui au fost răniți și sunt internați la Spitalul Județean Focșani. Iată ce a precizat Alina Cosma, purtătorul de cuânt al spitalului, în legătură cu starea victimelor accidentului:
 „L.M., persoană de sex masculin, în vârstă de 4 ani, a prezentat traumatism cranio-facial acut prin accident rutier închis, contuzie braț și antebraț drept cu escoriații locale. Stop cardio-respirator. Pacient decedat”
 „L. S,, în vârstă de 15 ani, prezintă politraumatism prin accident rutier, traumatism prin accident rutier, traumatism cranio-cerebral acut închis, traumatism de coloană cervicală și toraco-abdominală. Internată chirurgie-ATI”
 „L.S,, în vârstă de 7 ani, prezintă politraumatism prin accident rutier, otoragie dreaptă, hematom palpebral, plăgi contuze buză superioară, traumatism coloană cervicală și toraco-abdominală. Internată chirurgie-ATI”
 „L.M., persoană de sex feminin, prezintă traumatism umăr, șold stâng și bazin, traumatism coloană cervicală și  toraco-abdominală. Internată chirurgie-ATI”
 „L.M, bărbat în vârstă de 40 de ani, prezintă traumatism toraco-abdominal închis prin accident rutier. Internat chirurgie-ATI”
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here