Doi frați și-au bătut vecinul de l-au băgat în spital, după ce acesta i-a prins la furat de lucernă

1
733


Doi frați din comuna Bordești au fost protagoniștii unei bătăi cu un vecin, după ce ar fi pătruns fără drept pe o proprietate a acestuia din urmă, în cursul nopții de duminică spre luni. Dacă inițial s-a spus că unul dintre frați ar fi mers să-și recupereze un cal, ajuns în lanul cu lucernă al vecinului și că ar fi fost bătut de proprietarul terenului, iar ulterior a fost răzbunat de fratele său, în urma cercetărilor s-a stabilit că, de fapt, cei doi frați ar fi mers la furat de lucernă. Tot ei, surprinși în fapt de proprietar, l-ar fi atacat pe acesta, provocându-i multiple leziuni la nivelul capului și al abdomenului. În încercarea de a se apăra, proprietarul lucernei l-ar fi lovit pe unul dintre frați cu o furcă în zona gâtului.
    Atât proprietarul lucernei, un bărbat în vârstă de 55 de ani, cât și unul dintre frați, de 26 de ani, au ajuns la spital. Potrivit buletinului de presă al Spitalului Județean, propietarul lucernei a fost internat la chirurgie, iar tânărul de 26 de ani, care prezenta plagă prin înțepare, a fost trimis la ORL pentru investigații suplimentare. „I.I., în vârstă de 26 de ani, din Bordești, contuzie cervicală anterioară prin agresiune (furcă), cu plagă contuză, regiunea cervicală anterioară stângă. Pacientul a fost trimis pentru investigații la ORL”; „S.A., în vârstă de 55 de ani din Bordești, politraumatism prin agresiune. Pacientul se internează la chirurgie- ATI”, se arată în buletinul de presă al Spitalului Județean.
    Oamenii legii au întocmit în această cauză dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată, după cum se arată într-un comunicat transmis de IPJ Vrancea. „La data de 9 iulie a.c, ora 22.50, polițiștii din comuna Bordești au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat, de 26 ani, ar fi fost lovit în zona gâtului. Din primele verificări s-a stabilit faptul că acesta, împreună cu fratele său, un tânăr de 19 ani, ar fi pătruns pe un teren împrejmuit, care aparținea vecinului lor, un bărbat de 55 ani, cu intenția de a sustrage lucerna. Cei doi bărbați ar fi fost surprinși de către proprietar, pe care l-ar fi lovit, provocându-i multiple leziuni. De asemenea, în urma altercației, bărbatul de 26 de ani a suferit leziuni, urmând a se stabili împrejurările producerii acestora. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată. Cercetările sunt continuate în vederea documentarii întregii activități infracționale a persoanelor implicate și stabilirii tuturor împrejurărilor comiterii faptei”, au transmis polițiștii. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here