Subcomisarul Modreanu, împuternicit la comanda Biroului de Investigaţii Criminale

10
7705


Subcomisarul Cătălin Modreanu conduce, începând cu data de 1 iulie, Biroul de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Focșani. Tânărul ofițer a fost împuternicit pe această funcție de conducere după pensionarea fostului șef, comisarul șef Adrian Apostol. „Începând cu data de 1 iulie 2017, domnul subcomisar Modreanu Cătălin a fost împuternicit la conducerea Biroului de Investigații Criminale de la Poliția Municipiului Focșani”, ne-a precizat agent principal Paula Enache, de la Biroul de Presă al IPJ Vrancea.
Ofițerul, care coordonează activitatea judiciariștilor de la Poliția Focșani, are o experiență de 11 ani în poliție și tot atâta pe linie de poliție judiciară, „regina poliției” așa cum a numit-o fostul său șef, comisarul șef Apostol. Subcomisarul Modreanu a lucrat o vreme la Poliția Capitalei, iar din anul 2009 își desfășoară activitatea la Biroul de Investigații Criminale din Focșani. În vara anului 2014, el a mai fost împuternicit la comanda Biroului de Investigații Criminale, pentru perioada în care șeful său de atunci a fost plecat într-o misiune externă. Subcomisarul Modreanu are la activ și 14 misiuni, toate în Italia. Åži peste hotare, ca și în țară, ofițerul a desfășurat activități tot pe linie de poliție judiciară, dar și pe linie de crimă organizată.
Subcomisarul Modreanu s-a făcut remarcat în activitatea sa. Unul dintre dosarele pentru care a primit felicitări și diplomă din partea conducerii IPJ Vrancea, pentru modul în care a acționat, este „Moroca”. Este vorba în acest dosar de doi hoți, tată și fiu, care în anul 2011 au golit casele vrâncenilor, și nu numai. Lui Moroca tatăl, subcomisarul Modreanu și colegii săi i-au venit de hac și după spargerile cu prejudicii enorme, pe care le-au dat în vara anului trecut.
     

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here