ULTIMA ORĂ! VIDEO! ATENȚIE, imagini cu impact emoțional! Trei bărbați, găsiți MORȚI pe strada Gheorghe Doja din Focșani

37
72408


Cadavrele a trei bărbați au fost găsite în această noapte  pe strada Gheorghe Doja din Focșani. Se pare că a fost vorba despre o ceartă care a degenerat. La fața locului sunt prezente foarte multe forțe de ordine. Vom reveni cu informații.


UPDATE ora 2. 30! O femeie care se tânguiește pe marginea străzii spune că ar mai fi două victime duse la spital și că peste ei în casă ar fi intrat cineva care i-a atacat.
Pe stradă sunt numai femei, se pare că bărbații au fugit după atacatorii care i-ar fi lovit pe cei care au decedat și pe cei răniți cu răngi, furci și topoare. 
UPDATE ora 2.50 Purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea, subcomisar Bogdan Toader, ne-a spus că autorii oribilelor crime sunt căutați de forțele poliției.
La fața locului este prezent și comisarul șef Dan Tulbure, adjunctul șefului IPJ Vrancea.

UPDATE ora 3.00! Un martor spune că atacatorii ar fi fost vreo 7 la număr și i-ar fi lovit pe bărbații care au decedat cu topoare și furci până i-au lăsat fără suflare în stradă.
UPDATE ora 3.10! Conform unor surse din poliție, doi dintre cei bănuiți că i-ar fi atacat pe focșănenii de pe strada Gheorghe Doja au fost prinși la Dumbrăveni. Ei vor fi duși la sediul Parchetului pentru a fi audiați.
UPDATE ora 3.30! Potrivit unor surse spitalicești, o femeie este băgată în operație de urgență. Ea prezintă plagă prin injunghiere.
UPDATE ora 8! Femeia înjunghiată a murit la spital, în timpul intervenției  chirurgicale, 
Potrivit unor surse din cadrul spitalului, femeia ar fi ajuns și mai devreme în cursul serii la spital, bătută. După ce a fost investigată medical, a fost lăsată să plece acasă. În jurul orei 1:30 s-a întors înjunghiată în zona abdominală. În timpul intervenției chirurgicale a murit.
Potrivit unor surse, 8 suspecți au fost depistați și duși la audieri
Doi  au fost prinși la Dumbrăveni, în locuința unuia dintre ei, acolo unde fugiseră imediat după comiterea crimelor. Conflictul ar fi pornit de la o neînțelegere conjugală dintre doi tineri căsătoriți.
Se pare că sunt implicate două clanuri, Mustafa și Argint. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here