GALERIE FOTO : Sute de elevi din Vrancea au participat la „Ziua Olimpică Vrânceană“

0
1035


Academia Olimpică Română, în colaborare cu Primăria Dumitrești, a organizat la finele săptămânii trecute „Ziua Olimpică” – Dumitrești, competiție la care au fost prezenți în jur de 400 de participanți. La acest eveniment sportiv au venit cu elevi la toate categoriile competiției profesorii Dan Perișan de la Urechești – Popești, Eufrosie Florin de la Colegiul Economic M. Kogălniceanu Focșani, Ana Gavrilescu de la Tîmboiești, Liliana Toader Botan de la Slobozia Bradului, Aurel Åželaru de la Bordești, Costel Stanciu de la Vintileasca, Andrei Pioară, Ion Dumitru, Marius Bodoc, Maria Bodoc, Luci Stănilă, Ionel Roșca, Nicu Alexandru, Ciprian Tănăsescu, învățătorii Auraș Drăguș și Liviu Roșca. Au avut un aport însemnat în derularea manifestărilor și Monica Clițeanu, directoarea Căminului Cultural, Stelică Petrișor Stănilă, solist de muzică populară, asistentul medical Violeta Amăriuței, patronii Sorin Jipianu și Paulică Pioară.
Datorită faptului că o parte din manifestarea sportivă s-a derulat pe drumul din localitate, un aport deosebit l-au avut și agenții de poliție din cadrul Postului de Poliție Dumitrești. La manifestări a participat primarul localității Petrică Dogaru, iar la competiția de șah pe lângă elevii s-au duelat și un număr de 10 seniori împătimiți ai sportului minții, cărora organizatorii le mulțumesc pentru participare.
Toți competitorii au primit tricouri personalizate, medalii, diplome, iar cei care s-au clasat pe primele trei poziții ale și premii speciale. „Academia Olimpică Română, sub egida Comitetului Sportiv Român, în colaborare cu Primăria Dumitrești a desfășurat cea de-a șasea ediție a Săptămânii Olimpice Vrâncene. Am avut trei categorii de vârstă la cros fete băieți pe fiecare categorie de vârstă, au fost în jur de 300 de participanți. Am avut micul sprinter numai pentru elevii din clasele primare, la fel două categorii fete, băieți. Apoi șah, care fost un open, toate categoriile de vârstă la un loc și tenisul de masă pe categorii de vârstă. Toți participanții au fost în jur de 400. Am avut susținerea totală din partea comunității, din partea organelor de poliție, asistență medicală, totul organizat corespunzător. Ne-a onorat cu prezența și doamna inspector Vica Mincă, un foarte mare susținător a fost domnul viceprimar Marius Bodoc, dar și cadrele didactice din zonă”, a spus Cătălin Pionescu, director Academia Olimpică Română filiala Vrancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here