VIDEO și GALERIE FOTO : PNL, acuzat că a distribuit materiale de propagandă electorală la Jariștea în ziua alegerilor

1
3129


PNL Vrancea nu s-a dezis și a făcut campanie electorală și ieri, în ziua alegerilor locale parțiale de la Jariștea. PSD Vrancea a făcut o plângere la Poliția din  Jariștea în care a acuzat organizața PNL că a distribuit materiale de propagandă electorală în ziua votului.
Social democrații au susținut că duminică, în jurul orei 11.00, au fost surprinși doi tineri care împărțeau oamenilor din Jariștea materiale de propagandă electorală cu insemnele PNL. Unul dintre cei doi tineri, în vârstă de 15 ani, a fost identificat de polițiști. Acesta a spus că ar fi primit materialele de la candidatul PNL la funcția de primar.

Nu este singurul incident semnalat de social democrați la Jariștea. Senatorul Cătălin Toma și deputatul Ion Ștefan, ambii de la PNL, au fost surprinși în timp ce discutau cu oamenii. Tot oameni din staff-ul PNL au fost surprinși împărțind baxuri cu apă potabilă alegătorilor.
Aproximativ 3.400 de cetățeni cu drept de vot din Jariștea au fost așteptați ieri la urne pentru își alege primarul. Alegerile au avut loc după ce fostul primar și-a dat demisia, preferând funcția de senator. Ieri dimineață, la ora 7.00, s-au deschis cele cinci secții de votare din comuna Jariștea, pentru alegerea noului primar, fiind trei candidați. În urma numărării voturilor, primar al comunei Jariștea a fost ales liberalul Ciprian Grama. Potrivit primelor informații, el ar fi obținut peste 56 la sută dintre voturile alegătorilor. Candidatul PSD, Lucian Bolovan, a obținut aproape 40 de procente, în timp ce candidata PMP, Iuliana Hainăroșie, puțin peste 6 la sută.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here