Tânăr vrâncean, acuzat că a violat o copilă de 12 ani, susține că s-a jucat cu aceasta „de-a v-ați ascunselea”

5
12020


Un tânăr din comuna Popești, care la finele lunii aprilie a violat o copilă de 12 ani, a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani. Conform rechizitoriului, în seara zilei de 28 aprilie, George Nicușor A., de 26 de ani, a întreținut raporturi sexuale cu o minoră de 12 ani, fără acordul acesteia, sens în care a lovit-o cu pumnii și picioarele peste corp, provocându-i leziuni ce au necesitat 6-7 zile de îngrijiri medicale.
    Copila și inculpatul sunt vecini și se cunoșteau foarte bine. În seara zilei amintite, în jurul orei 21.00, cei doi s-au întâlnit în fața porții casei victimei, iar de față mai erau și alte persoane. La un moment dat, inculpatul i-a cerut fetei să-l însoțească într-un loc mai retras pentru a sta de vorbă. Fapta a acceptat și a mers după inculpat. După ce s-au îndepărtat de grupul cu care era fata, inculpatul i-a propus fetei să se culce cu el. A avertizat-o că în caz contrar se va duce și-i va spune tatălui ei că a întreținut raporturi sexuale cu alți doi bărbați. De teamă, fata a acceptat să-l însoțească, cel doi plecând către un teren arabil, nu departe de casă. Conform materialului de urmărire penală, deși fata a acceptat inițial de frică, când au ajuns în locul amintit, copila s-a împotrivit și l-a împins pe tânăr. În acel moment, inculpatul a prins-o în brațe și a obligat-o să se dezbrace.
    De frică, copila și-a dat jos pantalonii, timp în care îi tot cerea inculpatului să o lase în pace. El a refuzat și și-a dus planul până la capăt. În timp ce se îmbrăcau, în zonă a ajuns o femeie, care a auzit gălăgie. Deși i-a întrebat ce s-a întâmplat, martora nu a primit niciun răspuns, asta pentru că inculpatul o avertizase pe fată să nu spună nimănui nimic. În cele din urmă, copila i-a spus martorei ce a pățit, iar aceasta i-a spus tatălui fetiței, care a făcut sesizarea la poliție.

Inculpatul nu-și amintește cele întâmplate

    Audiat, inculpatul a spus că nu-și amintește să se fi întâmplat acest lucru. Spune că este posibil să fi fost așa, dar el era băut și nu mai știe. Conform declarațiilor date în fața anchetatorilor, își amintește că în seara respectivă, el, fata și alte persoane s-au jucat de-a v-ați ascunselea. Spune că s-a ascuns pe terenul cu pricina și pentru că nu-l căuta nimeni, a ieșit după 15-20 de minute de stat în ascunzătoare. În acel moment, le-ar fi văzut pe victimă și pe martoră și le-ar fi auzit discutând și așa ar fi aflat că fata a fost violată, dar el nu știe nimic.
    După comiterea faptei, tânărul a fost arestat preventiv. Odată cu trimiterea în judecată a fost luată în discuție și măsura preventivă, care a fost considerată legală și temeinică, fiind menținută. „(…) constată legalitatea și temeinicia măsurii arestării preventive a inculpatului Andreiaș George Nicușor, în prezent aflat în Arestul IPJ Vrancea. (…) menține măsura arestării preventive a inculpatului Andreiaș George Nicușor, dispusă prin Încheierea din data de 30.04.2017, pronunțată de Judecătoria Focșani în dosarul nr. 6277/231/2017, până la o nouă verificare, dar nu mai mult de 30 de zile. (…) stabilește termen pentru următoarea verificare a legalității și temeiniciei arestării preventive în cursul procedurii de cameră preliminară la data de 16.06.2017. Cu drept de contestație în termen de 48 de ore de la comunicare. Pronunțată în Cameră de Consiliu azi, 23.05.2017”, se arată în decizia instanței.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here