GALERIE FOTO : Mihai Trăistariu, președinte al juriului Festivalului Național „Magia Muzicii” de la Focșani

0
636


Miruna Teodora Anicăi Ifrim, Ana Maria Gonciar și Bogdan Oprea, de la Liceul Tehnologic „Al. I. Cuza” din Panciu, au urcat pe podium la cea de-a V-a ediție a Festivalului Național de Muzică Ușoară și Muzică Populară pentru Copii și Tineret „Magia Muzicii”. Evenimentul s-a desfășurat pe data de 29 aprilie, la Focșani, iar președinte al juriului a fost cunoscutul interpret de muzică pop Mihai Trăistariu.
Miruna Teodora Anicăi Ifrim (6 ani) a obținut Trofeul „Mini-Star”, la categoria de vârstă 4-6 ani, cu melodia „Poarta către vis”. Ana Maria Gonciar (12 ani) a primit Premiul III la categoria de vârstă 12 ani, interpretând cântecul „Writing’s on the wall”. Aflat la prima sa participare la un concurs național, Bogdan Oprea (9 ani) a obținut Premiul III la categoria de vârstă 7-9 ani, intepretând cântecul „Oameni”. Cei trei laureați au fost pregătiți de profesoara Mirela Georgescu.    
Important de menționat este faptul că pe data de 22 aprilie, Miruna Teodora Anicăi Ifrim a câștigat și Trofeul „MINI JUNIOR” al Festivalului Național de muzică pentru copii și adolescenți, ediția a VI-a, care a avut loc la Roman.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here