ULTIMA ORĂ! Focșăneanul care și-a violat vecina în noaptea de Înviere a fost arestat

0
7945


 Magistrații vrânceni au emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele lui Marius Ș., de 39 de ani, din Focșani, acuzat că și-a violat vecina în noaptea de Înviere, potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Vrancea, subcomisar Bogdan Toader
 Reamintim că, duminică, un focșănean de 39 de ani a fost reținut de oamenii legii sub acuzația de viol. De asemenea, el mai este acuzat și de tentativă de viol. Potrivit anchetatorilor, Marius Ș. ar fi violat o femeie de 48 de ani, iar pe fiica acesteia, de 21 de ani, ar fi încercat să o violeze. 
Atât violatorul cât și victimele sale locuiesc cu chirie într-un bloc din Focșani, fiind vecini. În noaptea de sâmbătă spre duminică, bărbatul le-a invitat pe cele două la o cafea. Ar fi încercat să o violeze pe fată, dar nu a reușit. În cele din urmă și-a satisfăcut poftele animalice cu mama acesteia. Marius Ș. a fost reținut duminică, iar astăzi a fost prezentat în fața judecătorilor cu propunere de arestare preventivă, primind mandat pentru 30 de zile. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here