Comisarul șef Zorel Burlan, noul șef al Secției de Poliție Rurală Golești; inspectorul principal Cosmin Moșescu, șef la Secția de Poliție Rurală Panciu

3
2366


Comisarul șef Zorel Burlan este noul șef al Secției de Poliție Rurală Golești. Anterior, acesta a coordonat Poliția de Proximitate din cadrul IPJ Vrancea, iar la Golești preia fotoliul comisarului șef Petre Pană, care anul trecut a ieșit la pensie. De asemenea, și Secția de Poliție Rurală Panciu are șef nou, în persoana inspectorului principal Cosmin Moșescu, care a fost declarat admis în urma susținerii concursului pentru această funcție. Inspectorul principal Cosmin Moșescu va ocupa funcția de șef în urma ieșirii la pensie a comisarului șef Georgică Pintilie.
„În urma concursului desfășurat la data de 12 aprilie a.c., la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea, comisar șef Zorel Burlan a fost declarat admis la concursul pentru postul de șef la Secția de Poliție Rurală Golești, iar inspector principal Cosmin Moșescu a fost declarat admis pentru postul de șef la Secția de Poliție Rurală Panciu. La concurs a mai fost scos și postul de șef al Secției de Poliție Rurală Vidra, dar cei trei candidați înscriși la concurs nu au reușit să îndeplinească baremul pentru ocuparea postului. Ulterior, se va organiza un nou concurs”, ne-a declarat subcomisar Bogdan Toader, purtător de cuvânt al IPJ Vrancea.
Secția 1 Poliția Rurală Golești are în componență următoarele comune: Vînători, Cîmpineanca, Garoafa, Golești, Biliești, Suraia, Milcovul și Gologanu, iar  Secția 10 Poliția Rurală Panciu are în componență următoarele comune: Soveja, Cîmpuri, Vizantea, Răcoasa, Fitionești, Străoane, Movilița și Tifești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here