Trimis în judecată după ce a lovit cu o rangă metalică mai multe persoane

0
646


Un bărbat din Paltin, în vârstă de 37 ani, a ajuns în fața judecătorilor pentru fapte de loviri și alte violențe. Costică T. a fost trimis în judecată deoarece pe 14 august 2016, în jurul orei 23.00, pe un drum județean din Paltin, în apropierea unui magazin, a lovit un bărbat cu o țeavă metalică, cauzându-i acestuia leziuni pentru a căror vindecare a fost nevoie de 35-40 de zile de îngrijiri medicale.
Conform rechizitoriului, bărbatul aflat în stare de ebrietate, a avut o dispută verbală cu un martor, după care s-a dus către casă. La un moment dat, în apropierea casei sale, s-a întâlnit cu un grup format din mai multe persoane. Cu țeava metalică în mână, a început să amenințe, iar pe unul dintre tineri, minor, l-a lovit cu țeava respectivă peste braț, provocându-i acestuia mai multe răni.
La audieri, inculpatul a declarat că ar fi fost provocat, însă varianta sa nu a fost confirmată de martorii prezenți la incident. „Costică T. de 37 ani, din Paltin, este trimis în judecată pentru fapte de loviri și alte violențe”, potrivit procurorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here