Un șofer băut a intrat într-o ambulanță. Pacientul, care venea de la dializă, a fost rănit

0
571


Un bărbat din Odobești, care se afla la volan deși era băut, a lovit o ambulanță în momentul în care efectua un viraj. Polițiștii susțin că ambulanța aparținea firmei BGS, care transportă pacienți ce au nevoie de dializă.
În urma impactului a rezultat rănirea pacientului care se afla în ambulanță, de 65 ani, care se întorcea de la Focșani, unde făcuse dializă. „La data de 4 aprilie a.c., ora 18.30, pe str. Cazaclii din orașul Odobești, un bărbat de 28 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat, nu s-a asigurat la efectuarea virajului la dreapta și a intrat în coliziune cu o ambulanță condusă regulamentar în aceeași direcție de un bărbat de 35 ani, din comuna Dumbrăveni. În urma producerii evenimentului a rezultat rănirea gravă a unui bărbat de 65 ani, pasager în cel de-al doilea autoturism. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului”, se arată în buletinul de presă al IPJ Vrancea.
Victima a fost transportată la spital și a rămas internată la secția de ortopedie. „V.S., bărbat în vârstă de 65 de ani, din localitatea Vârteșcoiu, politraumatism prin accident rutier. Internat ortopedie”, se precizează în buletinul de presă al Spitalului Focșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here