GALERIE FOTO : Protoieria Focșani II a premiat câștigătorii Concursului „Icoana și Școala mărturisirii”

1
913


Joi, 30 martie 2017, la sediul Protoieriei Focșani II, a avut loc premierea copiilor care au participat la Concursul Național de Creație Icoana și Școala mărturisirii. Comisia care a evaluat portofoliile cu lucrările alcătuite la cele trei secțiuni – literară, artistică și multimedia, a fost formată din: Pr. Oscar Frunză – protoiereu de Focșani II, Ștefana Dinu Popa – profesor de Limba și literatura română, și Nicolae Rădvan – profesor de Educație plastică.
Primii trei clasați au fost: Dinulescu Roxana (Parohia Bordeștii de Jos, coordonator: părintele Muscalu Cristinel); Rohart Darius (Parohia Voetin, coordonator: părintele Stănilă Andrei); Sterian Alexandru (Parohia Golești I, coordonator: părintele Constantin Gheorghe). Tuturor participanților li s-au oferit diplome și premii în bani. Portofoliile acestora vor fi înaintate Centrului Eparhial, pentru a participa la următoarea etapă a concursului.
Părintele protoiereu Oscar Frunză a mulțumit tuturor celor implicați: copiilor și tinerilor din grupele de cateheză, preoților coordonatori, profesorilor care au acordat asistență la realizarea lucrărilor și membrilor comisiei de evaluare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here