Rezultate bune obținute de elevii vrânceni la Olimpiadele romanice

7
1871


Reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Vrancea au făcut publice rezultatele finale obținute de elevii vrânceni la Olimpiadele romanice, faza județeană, olimpiade care s-au desfășurat în perioada 18-25 martie.
Astfel, la limba spaniolă, clasa a VIII-a, pe primul loc s-a clasat Theodor Florea, de la Școala Gimnazială Ștefan cel Mare Focșani, îndrumat de profesoara Ionelia Mihai. El a obținut 91 de puncte. La clasa a IX-a, cu 94 de puncte, pe primul loc s-a clasat eleva Teodora Florea, de la Liceul Pedagogic Spiru Haret Focșani, îndrumată de aceeași profesoară.
La clasa a X-a, pe primul loc s-a clasat Delia Elena Ionică, de la Liceul Pedagogic, cu 93 de puncte, ea fiind îndrumată de profesoara Mihaela Moisă. La clasa a XI-a, pe primul loc, cu 92,50 puncte, s-a clasar eleva Alina Dorina Bercuci, de la Colegiul Economic Mihail Kogălniceanu. Eleva este îndrumată de profesoara Ana-Maria Blaj. La clasa a XII-a, cu 95,50 puncte, pe primul loc s-a clasat Mihaela Mihai, de la Colegiul Național Emil Botta adjud, îndrumată de profesoara Mihaela Moisă.
La limba franceză, clasa a VII-a, pe primul loc s-a clasat Paula Elena Iftime, de la Colegiul Național Emil Botta Adjud, îndrumată de profesoara Iulia Bădură. Eleva a obținut un total de 92 de puncte. La clasa a VIII-a, pe primul loc s-a clasat eleva Miruna Bucă, de la Liceul Tehnologic Al. I. Cuza Panciu, îndrumată de profesoara Mariana Agapie. Ea a acumulat 95,7 puncte.
La clasa a IX-a, cele mai multe puncte, 92,7, au fost acumulate de Adriana Daniela Chirilă, de la Colegiul Național Al. I. Cuza, îndrumată de profesoara Elena Vișinescu. La clasa a X-a, Andrei Adelin Dogaru, de la Liceul Teoretic Ioan Slavici Panciu, s-a clasat pe primul loc, cu 94 de puncte. El este îndrumat de profesoara Elena Manovici. La clasa a XI-a, primul loc i-a revenit elevei Anca Mihaela Bratu, de la Colegiul Național Al. I. Cuza, cu 89,25 puncte. Este este îndrumată de profesoara Constanța Coatu. La clasa a XII-a, cu 90,78 puncte, pe primul loc s-a clasat Amira-Amalia Giuclea, de la Colegiul Național Unirea din Focșani, îndrumată de profesoara Crenguța Stanciu.
La limba italiană, clasa a VII-a, pe primul loc, cu 93 de puncte, s-a clasat elevul Robert Stan, de la Școala Gimnazială Ștefan cel Mare Focșani, îndrumat de profesoara Paula Sîrbu. De la clasa a VIII-a, cu 88 de puncte, pe primul loc s-a calsat Fabrizio Cîrnu, de la Școala Gimnazială Ion Basgan Focșani, îndrumat de profesoara Adriana Bratu. La clasa a IX-a, cu 99 de puncte, primul loc i-a revenit elevei Marina Valentina Caraba, de la Liceul de Artă Gh. Ttattarescu din Focșani, îndrumată de profesoara Ioana Constantinescu. La clasa a X-a, pe primul loc, cu 92 de puncte, s-a clasat un elev de la Colegiul Național Unirea Focșani. Este vorba de Emil Goia, îndrumat de profesoara Crenguța Stanciu.
De la clasa a XI-a, cu 97,5 puncte, pe primul loc s-a clasat Diana Păunescu, elevă la Liceul de Artă din Focșani, îndrumată de profesoara Ioana Constantinescu. De la clasa a XII-a, pe primul loc, cu 87,25 puncte, s-a clasat Diana Brici, de la Colegiul Național Emil Botta Adjud, îndrumată de profesoara Iulia Bădură.

Tabelul cu rezultatele obținute de toți elevii participanți la Olimpiada de limbi romanice AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here