Paul McCartney a dezvăluit că lucrează la un nou album cu producătorul care a ajutat-o pe Adele să lanseze hitul „Hello”

0
405


Paul McCartney a dezvăluit că lucrează la un nou album cu Greg Kurstin, producătorul care a ajutat-o pe interpreta britanică Adele să lanseze hitul „Hello”, relatează AFP. În timpul unui interviu acordat BBC Radio 6 Music în acest week-end, fostul membru Beatles a declarat că se află „la mijlocul” realizării la un nou album, primul din 2013.
Artistul a precizat că pentru acest proiect colaborează cu producătorul american Greg Kurstin, cel care a co-scris „Hello”, balada de pian care a transformat ultimul album semnat Adele într-un succes la nivel mondial. Producătorul este cunoscut și pentru colaborările cu artista australiana Sia sau cu legenda rockului alternativ Beck.
La 74 de ani, Paul McCartney a declarat că nu își face griji cu privire la ce imagine va lăsa în urmă, după moartea, în ultimele luni, a unor legende ca David Bowie sau Prince, însă a povestit că fostul său coleg de trupă, John Lennon, ucis în fața casei sale din New York, în 1980, i-a pus într-o zi o întrebare despre acest subiect. „A fost amuzant pentru că nu ne-am imaginat vreodată că John ar avea cea mai mică îngrijorare cu privire la asta. Însă acest lucru este ceva ce îi îngrijorează pe oameni: vă întrebați ce vor spune ceilalți. Vor păstra comentariile negative? Sau pe cele mai măgulitoare? (…) Din fericire, acest lucru nu va mai conta, de vreme ce eu nu voi mai fi acolo”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here