Mai multe femei au ajuns la UPU după ce au fost bătute

0
719


Un bărbat din Focșani a fost implicat într-un accident rutier, marți, în urma căruia a suferit numeroase traumatisme. După ce a ajuns la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean, el a fost internat la chirurgie, după cum se precizează în buletinul de presă al spitalului: „P.L.V., bărbat în vârstă de 48 de ani, din Focșani, politraumatism prin accident rutier. Internat chirurgie”.
O femeie din localitatea Poiana Cristei a ajuns la UPU după ce a fost înjunghiată în hemitorace. „S.G., femeie în vârstă de 47 de ani, din Poiana Cristei, plagă înjunghiată hemitorace stâng afirmativ”. O altă femeie, din București, a ajuns la UPU Focșani după ce a fost agresată. Aceasta prezenta semne de agresiune în zona toracelui și a abdomenului. „B.M., femeie în vârstă de 44 de ani, din București agresiune afirmativ, traumatism toraco-abdominal, hemoragie conjunctivală”. Și o femeie din Călimănești a ajuns la UPU, marți, prezentând lovituri prin agresiune la  cap și la mâna stângă. „P.L., femeie în vârstă de 32 de ani din localitatea Călimănești, traumatism cranian și de cot stâng prin agresiune. Pacienta nu se internează„.
Un tânăr din Focșani a refuzat să fie internat, deși a ajuns la UPU lovit în zona feței. „S.P.A., bărbat în vârstă de 26 de ani, din Focșani, traumatism facial prin agresiune. Pacientul refuză internare”. Un bărbat din Adjud a primit bilet de trimitere la Oftalmologie, după ce a ajuns la UPU bătut. „C.C., bărbat în vârstă de 58 de ani, din Adjud, politraumatism prin agresiune. Bilet de trimitere Oftalmologie”, se mai arată în buletinul de presă al Spitalului Județean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here