Fotbal – CSM Focșani 2007, încă patru jucători legitimați!

0
2134


Echipa de fotbal a CSM Focșani 2007, lidera Superligii Altdorf Tehnik, a depus la AJF Vrancea documentele pentru legitimarea a încă patru jucători. Vor face parte din locul pregătit de antrenorii Vasile Burgă și Adrian Toma și Dan Negoiță, Liviu Tîrcă, Dorinel Popa și Ștefan Pădineanu. Dan Negoiță este un atacant cu mari calități, dar care în ultimii doi ani a jucat foarte puțin pentru că a fost accidentat. A făcut parte și din lotul CSM Focșani 2007 în ultimul său sezon de Liga a III-a până la desființarea secției de fotbal a clubului. Liviu Târcă, un alt atacant cu calități de excepție – viteză, tehnică, puternic, șut bun – fost vârf de bază al juniorilor A ai Focșaniului, și el în lotul antrenat în Liga a III-a de Adrian Toma a jucat ultima oară în Superliga Altdorf Tehnik la Euromania Dumbrăveni. Revenirea lui Liviu la CSM Focșani 2007 poate fi un câștig pentru echipă dacă va urma un program de pregătire riguros! Dorinel Popa nu mai are nevoie de prezentare! Este suficient să ne amintim că Dorinel a jucat la Steaua și la alte echipe de Ligă Națională, Iar în jocurile de pregătire a arătat că are în continuare valoare pentru ligile superioare! Ștefan Pădineanu, juniorul care conducea jocul echipei antrenate de Alin-Samoilă Sava, după o perioadă pe trecută la Steaua, la echipa a doua, a ales să vină acasă unde își va termina liceul și să joace la echipa Focșaniului. Este un jucător de calitate!

    În perioada de transferuri la CSM Focșani 2007 au mai fost legitimați Valentin Ion, Ionuț Salaoru și Alexandru Apenciucesei, jucători pe care i-am prezentat după legitimare.
    Nu mai fac partte din lot Bogdan Grigorică și Dragoș Lăbunț care nu s-au prezentat deloc la pregătire și Cătălin Ivanciu, care a reziliat contractul prin înțelegere cu conducerea echipei.
    CSM Focșani 2007 ar fi trebuit să joace astăzi pe Milcovul, un amical cu Aerostar Bacău. Din cauză că terenul este foarte moale, jocul nu se va mai disputa. Focșănenii se vor deplasa la Buzău unde tot astăzi, de la ora 16.00, pe teren sintetic, vor întâlni pe Metalul!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here