Posturile vacantate după numirea în funcții a unor directori și directori adjuncți, repartizate astăzi la Inspectoratul Școlar

6
1855


Ședința publică de repartizare a posturilor didactice rezervate/ vacante, repartizări care vor fi valabile din data de 9 ianuarie, va avea loc astăzi, începând cu ora 11:00, la sediul Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Vrancea, în sala mare de ședințe de la etajul I. Candidații trebuie să depună o cerere la Comisia de mobilitate și să aibă asupra lor un act de identitate și ultima decizie de repartizare primită.
    Ieri, reprezentanții ISJ au făcut publică lista posturilor rezervate sau vacante, pe site-ul instituției. Așadar, la Focșani vor fi repartizare orele de Educație Fizică și Sport de la Școala Gimnazială Nr.3 ale profesorului Florin Tudosă și patru ore de Matematică la Colegiul Tehnic Auto „Traian Vuia”, ale profesoarei Raluca Mohonea, posturi cu statut de rezervat.
    Tot în mediul urban, dar la Adjud, sunt mai multe posturi cu statut rezervat. De exemplu, orele de Educație Fizică și Sport ale profesorului Iulian Tăbăcaru de la Colegiul Tehnic „Ghe. Balș”, dar și câteva ore de Tehnologia Informației și a Comunicațiilor la Școala Gimnazială „Mareșal Alexandru Averescu”, ale profesoarei Mihaela Frangolea. Mai sunt libere și ore de Educație Fizică și Sport la Școala Gimnazială „Angela Gheorghiu” din Adjud-Vechi. La Colegiul Tehnic „Ghe. Balș” din Adjud este un post vacant până la 31 august 2017 pentru Limba și Literatura Română la nivel liceal, în locul profesorului Adrian Botez.
    În urma decesului învățătoarei Nuța Ghețu, postul de învățător de la Liceul Tehnologic „Al. I. Cuza” din Panciu a devenit vacant. La aceeași unitate de învățământ mai este un post de învățător vacant, până la data de 3 februarie, titularul fiind în concediu medical. La Liceul Tehnologic din Odobești, orele de Comerț ale profesoarei Gabriela Marin sunt vacante în urma degrevării, la fel și la Liceul Tehnologic Erimia Grigorescu din Mărășești, unde sunt vacante orele de Educație Fizică și Sport de la nivel gimnazial și liceal ale profesoarei Emilia Costache. Câteva ore au fost degrevate și profesoarei Amalia Rusu. Este vorba de ore de Geografie din  învățământul gimnazial și liceal de la Liceul Teoretic „Duiliu Zamfirescu”.
    Două posturi de Limba Engleză sunt vacante prin demisie, la Școlile Gimnaziale Homocea și Tănăsoaia. Profesoara de Matematică Lucica Măciucă, de la Școala Gimnazială „Dimitrie Guști” din Nereju este în concediu de creștere a copilului, așa că postul este vacant până la 31 august 2017, această situație fiind întâlnită și la Școala Gimnazială „Victor  Slăvescu” din Cotești, pentru postul de educator de la Grădinița Cotești.

    Lista completă cu posturile vacante AICI , dar și lista directorilor și directorilor adjuncți numiți cu delegație AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here