Orele profesorilor numiți directori sau directori adjuncți, repartizate în ședință publică

6
1742


 Inspectoratul Școlar Județean (ISJ) Vrancea organizează ședință publică, la începutul anului 2017, în care vor fi repartizate orele vacante apărute în urma numirii în funcții a unor directori și directori adjuncți, începând cu data de 9 ianuarie 2017.
    Ședința de repartizare se desfășoară în data de 5 ianuarie 2017, începând cu ora 11:00 în sala de ședințe, la etaj I, în clădirea ISJ Vrancea. Aceasta se desfășoară conform prevederilor art.21 din Metodologia privind organizarea și desfășurarea concursului pentru ocuparea funcțiilor de director și director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar, aprobată printr-un Ordin al MENCS.
    La această ședință de repartizare pot participa cadrele didactice titulare angajate cu contract pe perioadă nedeterminată, sau suplinitori calificați. Candidații participanți se vor legitima în fața Comisiei județene de mobilitate cu actul de identitate și vor trebui să prezinte ultima decizie de numire/repartizare pe post. „Opțiunea fiecărui candidat în ședința de repartizare se exprimă în scris și se consemnează în procesul verbal al ședinței, cu certificare prin semnătura solicitantului sau a împuternicitului, acesta din urmă prezentând procura notarială în original. În cazul în care un candidat nu este prezent personal sau printr-un împuternicit la ședința publică, cererea acestuia nu se soluționează. Deciziile de repartizare pe post/ catedră pentru candidații repartizați se emit începând cu data de 09.01.2017”, se arată într-un comunicat postat pe site-ul ISJ Vrancea.
    Actualilor directori, cărora le vor expira mandatele pe 9 ianuarie 2017, li se atrage atenția că până atunci trebuie să managerieze treburile unităților pe care le conduc. „Până la data de 9 ianuarie 2017, actualii directori au responsabilitatea desfășurării în bune condiții a tuturor activităților specifice unității de învățământ, precum și a celor coordonate de Comisia județeană de mobilitate a ISJ Vrancea, fiind evaluați pentru întreaga activitate managerială prin calificative parțiale 2016-2017”, se mai arată în comunicatul ISJ Vrancea.
   

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here