GALERIE FOTO: Concert extraordinar de colinde pentru medicii și asistenții Spitalului Județean

0
1659


   Medicii și asistenții Spitalului Județean de Urgență „Sfântul Pantelimon” Focșani au fost colindați, așa cum se obișnuiește în fiecare an, cu ocazia Sărbătorii Sfinte a Nașterii Domnului. Concertul de colinde a avut loc vineri, 23 decembrie, la ora 11:00, în incinta clubului spitalului, iar pe colindători au venit să-i asculte medici șefi de secție, asistenți medicali principali, medici specialiști din cadrul mai multor secții și asistenți generaliști. La invitația managerului Constantin Mândrilă, Grupul Vocal Cantus a poposit și în Spitalul Județean de Urgență Focșani, pentru a aduce calde urări și cântări de sărbătoare, celor ce, cu devotament, poartă halatele albe. „Pentru că este vremea colindelor, am răspuns invitației de a susține un program de colinde în curtea dumneavoastră. Vă invităm să ascultați în continuare colinde ca Dimineața la Moș Ajun, Domnuleț și Domn din cer, Moș Crăciun! Sărbători fericite vă dorim!” a spus reprezentantul Grupului Vocal Cantus.
    Toți cei prezenți au ascultat cu încântare și emoție glasurile puternice și i-au aplaudat în picioare pe colindători, la fiecare final de interpretare. A fost un moment în care cadrele medicale au putut uita pentru câteva clipe de oboseală și de suferința la care, poate, fuseseră părtași cu câteva momente înainte de a trece pragul clubului. Zâmbetele lor largi au fost mărturia sinceră a bucuriei pe care au trăit-o împreună. Înainte de plecare, colindătorii i-au invitat pe medici și pe toți cei prezenți să cânte cu ei un colind, iar glasurile celor care vindecă suferințele trupului s-au înălțat alături de minunatele voci ale colindătorilor.
    În încheiere, managerul spitalului, Constantin Mândrilă, le-a mulțumit celor din Grupul Vocal Cantus pentru bunăvoința de a onora invitația și le-a urat tuturor Sărbători fericite, cu sănătate și căldură-n suflete! „Acum în prag de sărbători, în prag de Crăciun, doresc tuturor colegilor, tuturor colaboratorilor, să aibă liniște, să aibă pace, să aibă sănătate! Noi suntem aici pentru toți, însă sperăm să nu fie mulți pacienți și sperăm să petreacă oamenii frumos, în liniște, fără evenimente neplăcute și fără să ajungă la noi la spital. Doamne ajută, sănătate multă și la mulți ani!” a spus acesta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here