Familie greu încercată, ajutată de Asociația Protecția Victimelor Străzii – Life Challenge

0
1008


Asociația  Protecția Victimelor – Life Challenge a adus un strop de bucurie în familia Nourescu, doi dintre membrii acesteia fiind afectați în urma unui accident rutier. Evenimentul a avut loc în vara anului 2015, ei fiind spulberați de un autoturism în timp ce traversau regulamentar strada, pe o trecere de pietoni semnalizată corespunzător. În uma accidentului, Luminița Nourescu nu mai poate munci, iar fiul său are la rându-i nevoie de îngrijiri. Singurul care ar putea munci este soțul, respectiv tatăl victimelor, dar acesta trebuie să aibă grijă de cei doi. Situația a ruinat familia Nourescu, care a fost nevoită să se mute la Suraia, într-o casă bătrânească închiriată, unde duc un trai de subzistentă.
Deși strigătul disperat al familiei Nourescu a încetat de mult să mai fie auzit, Asociația Protecția Victimelor – Life Challenge le-a întins o mână de ajutor. Membrii Asociației, în prag de sărbători, s-au deplasat la locuința acestora din comuna Suraia, pentru a le alina necazul și a le aduce un zâmbet pe chipurile greu încercate de durere. Din surse proprii, le-au oferit mai multe articole de îmbrăcăminte și încălțăminte, dar și o sumă de bani pentru achiziționarea lemnelor de foc necesare în această iarnă. Totodată, Asociația Protecția Victimelor Străzii – Life Challenge a contractat cabinetul unui avocat pentru a reprezenta victimele în lupta lor cu societatea de asigurare și cu persoana responsabilă de producerea evenimentului rutier.
Alina Cosma, membră fondatoare a Asociației, ne-a precizat că dorește să se implice pe viitor în sprijinul tânărului Andrei Nourescu, a cărui viață a luat o întorsură urâtă și neasteptată odată cu acest eveniment rutier.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here