Șase bărbați au ajuns luni la UPU Focșani

0
506


Șase bărbați au ajuns luni la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) a Spitalului Județean Focșani. Doi dintre aceștia prezentau leziuni ale unor agresiuni vechi de mai multe zile, conform buletinului de presă al spitalului. Astfel, un bărbat din comuna Poiana Cristei a refuzat internarea, după ce a ajuns la UPU, prezentând semnele unei agresiuni fizice, vechi de patru zile. „A.A., bărbat în vârstă de 65 de ani, din comuna Poiana Cristei, politraumatism prin agresiune afirmativ de patru zile, traumatism toracic, hernie înghinală scrotală dreaptă. Refuză internarea”
    Un bărbat din Focșani a fost trimis la secția de psihiatrie, acesta prezentând stare de somnolență și tulburare depresivă. „P.S. bărbat de 34 de ani din Focșani, tulburare depresivă în tratament, stare de somnolență, post consum de medicamente. Bilet de trimitere psihiatrie”.
    Un bărbat din Pufești a fost adus la UPU în stare destul de gravă, ca urmare a unui accident rutier. Acesta prezenta multiple lovituri, coaste rupte și fractură în zona osului frontal. „M.P., bărbat de 65 de ani din localitatea Pufești, politraumatism prin accident rutier, fractură zigomatică, fracturi costale”.
    Un bărbat din comuna Èšifești, care a ajuns la UPU rănit în zona feței prin agresiune, a necesitat un examen psihiatric. „C.Ș., bărbat de 49 de ani din comuna Èšifești, traumatism cranian cu plagă contuză supraorbitală prin agresiune. Examen psihiatrie”.
    Un tânăr din Tâmboiești a fost lovit cu un corp dur în zona capului și a avut nevoie de îngrijiri medicale, dar nu a necesitat internare. „M.G., bărbat de 21 de ani din Tâmboiești, traumatism cranio-cerebral prin lovire cu un corp dur prin agresiune. Pacientul nu este internat”.
    Un bărbat din localitatea Mihălceni, comuna Ciorăști, a ajuns la UPU cu mai multe leziuni suferite în urmă cu mai multe zile. „P.C., bărbat de 77 de ani din localitatea Mihălceni, traumatism cranio-cerebral închis și traumatism toracic vechi prin agresiune. Pacientul nu este internat”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here