GALERIE FOTO: Colegiul Economic, câștigătorul concursului Moș Crăciun Internațional

0
729


Un spectacol minunat a avut loc aseară în sala Balada. Este vorba de concursul „Moș Crăciun Internațional”, care a ajuns la ediția a V-a. La acest concurs, trei licee din Focșani s-au confruntat pe parcursul a trei probe, pentru a intra în posesia trofeului. Liceele participante au fost: Liceul de Artă „Gh. Tattarescu”, Colegiul Economic „Mihail Kogălniceanu” și Liceul Pedagogic „Spiru Haret”.
Evenimentul a fost organizat de Consiliul Local al Tinerilor, cu ajutorul Primăriei Municipiului Focșani, al Inspectoratului Școlar Județean și Ansamblului Èšara Vrancei. Printre cei care au jurizat spectacolul s-au numărat primarul Cristi Valentin Misăilă, inspectorul școlar Mihaela Simion, fostul primar al tinerilor Octav Pătrașcanu, dar și viceprimarul Marius Iorga și directorul Ansamblului Èšara Vrancei Maria Murgoci. În deschidere, Ansamblul Èšara Vrancei a încântat publicul cu mai multe colinde, capra, plugușorul, sorcova și în final au urat celor prezenți „La mulți ani”.
    Prima proba a concursului a fost cea de defilare, în care liceele au reprezentat câte o țară. Colegiul Economic „Mihail Kogălniceanu” a reprezentat Ucraina, Liceul de Artă a reprezentat Australia, iar Liceul Pedagogic Brazilia. Cea de-a doua probă a constat în câteva jocuri care a pus elevii să gândească și să lucreze în echipă, iar la cea de-a treia probă au prezentat un filmuleț prin care era prezentată țara aleasă. Publicul și juriul au rămas impresionați de pregătirea elevilor. Între cele trei probe, cei prezenți s-au delectat cu momente de dans și cântece.
    După ce juriul a deliberat, viceprimarul Focșaniului a înmânat premiile: premiul III a fost obținut de Liceul de Artă, premiul II pentru Liceul Pedagogic, iar premiul I și Trofeul „Moș Crăciun Internațional” de Colegiul Economic. Viceprimarul Marius Iorga a ținut să le mulțumească elevilor pentru momentele frumoase, dar și pentru munca depusă și și-a exprimat dezamăgirea că celelalte licee nu au participat la concurs, dar i-a îndemnat să nu rateze edițiile următoare. La sfârșit, elevii participanți au primit cadouri de la „Moș Crăciun”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here