Bărbat accidentat când a vrut să traverseze strada. Medicii spun că era MORT… DE BEAT

2
929


    Un accident de circulație s-a petrecut aseară, în dreptul localității Domnești. Deși martorii au susținut că victima a decedat în urma accidentului, medicii au constatat că de fapt bărbatul era mort de beat. 
    Polițiștii au declarat că se fac cercetări cu privire la modul în care s-a petrecut accidentul rutier. „La data de 19 decembrie a.c., conducătorul autoturismului Opel Vectra cu numere de Vrancea ce se deplasa pe ruta Adjud-Focșani, în dreptul localității Domnești a acroșat un pieton în vârstă de 65 ani ce a traversat strada prin loc nepermis și fără să se asigure. În urma impactului a rezultat rănirea pietonului care a fost transportat la spitalul din Adjud, urmând a fi transferat la spitalul din Focșani”, ne-a precizat inspector Valentina Stanciu de la Poliția Rutieră Vrancea. „Bărbatul nu este decedat. Este vorba despre un pieton, care circula în apropiere de Adjud. A fost preluat de către un echipaj și dus la Spitalul Adjud. Acesta este conștient și stabil”, ne-a declarat dr. Vitalie Bețișor, manager al SAJ Vrancea, la momentul preluării rănitului.
    Potrivit medicilor de la Adjud, bărbatul accidentat ar fi un mare iubitor al consumului excesiv de alcool și ajunge des din această cauză la spitalul. Era în stare de ebrietate avansată și la momentul în care a fost accidentat, fapt care a îngreunat treaba medicilor de pe ambulanță și ulterior a personalului medical.
„Pacientul a ajuns la noi cu politraumatism și a fost transmis mai departe către Spitalul Județean. Bărbatul se afla sub influența alcoolului. Este o persoană care se prezintă frecvent la spital cu stări de agitație datorate consumului de alcool. A suferit un traumatism cranio-cerebral minor ce va fi investigat mai departe, pentru a exclude riscul ca pacientul să dezvolte vreo posibilă complicație”, ne-a declarat dr. Ciprian Bârgu, managerul Spitalului Adjud.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here