Spectacol dedicat Zilei Minorităților la Ateneul Popular

1
512


Partida Romilor „Pro-Europa”, Prefectura Vrancea, Inspectoratul Școlar Județean Vrancea în parteneriat cu Primăria mun. Focșani au organizat astăzi (vineri-n.r.), ora 9, în sala mare a Ateneului Popular „Mr. Ghe. Pastia” un spectacol dedicat Zilei Minorităților. Spectacolul a fost susținut de aproximativ 100 de copii de la școli din Sl. Bradului, Coroteni, Jitia, Dumbrăveni, Focșani și a cuprins un program de dansuri, precum și cântece și poezie în limbile română, rromani, maghiară și italiană.
„Mulțumim autorităților (…), precum și sponsorilor noștri pentru sprijin. De asemenea, mulțumesc copiilor și cadrelor didactice pentru spectacolul oferit, spectacolul lor fiind cu adevărat unul reușit. Doresc să transmit tuturor Sărbători Fericite și La Mulți Ani”, a declarat Toader Constantin, președintele organizației Vrancea a Partidei Romilor „Pro-Europa”. La finalul evenimentului, toți copii au primit un pachet de hrană caldă și apă plată din partea sponsorilor.
Tot cu această ocazie oficialitățile, organizațiile și persoanele care au sprijinit Partida Romilor „Pro-Europa”, în cursul anului 2016, au primit diplome din partea Partidei Romilor lista evidențiaților cuprinzând și elevii și cadrele didactice care au făcut ca acest spectacol să poată fi realizat. Prezentatorul evenimentului a fost cunoscutul artist de etnie rromă Arun Durancea (Arun de la Tecuci), care a oferit un mic recital alături de grupul de dans KHETHANES din Slobozia Bradului. „Nu este prima oară când vin la Focșani și de fiecare dată m-am simțit bine aici. Mulțumesc domnului Toader Constantin de invitație și de apreciere”, a spus Arun Durancea. Locația și sonorizarea a fost asigurată de către Ateneul Popular „Mr. Ghe. Pastia”.

Partida Romilor „Pro-Europa”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here