GALERIE FOTO : S-a deschis clinica „Dr. Balica”. Terapia vampir, unică în oraș, va fi de acum disponibilă pentru focșăneni

7
14109


Clinica „Dr. Balica”, inaugurată ieri, aduce nou pe piața de servicii stomatologice  din Focșani nu doar tehnologie și aparatură ultraperformantă, ci și spiritul imbatabil al unei echipe de medici tineri, pasionați de ceea ce fac. Clădirea, situată pe strada Piața Victoriei, nr. 6 A, în zona Lidl, are un cabinet ultradotat pentru intervenții chirurgicale din sfera stomatologică, un cabinet pentru intervenții stomatologice și un cabinet pentru proceduri de terapie estetică. 
    Clinica Balica oferă terapii unice în oraș, una dintre acestea fiind „Terapia vampir”, care  este cea mai modernă soluție de regenerare a pielii prin forțe proprii. Practic, terapia presupune injectarea la nivelul feței, al scalpului și al gingiei, cu plasmă proprie bogată în plachete. Procedura presupune recoltarea și concentrarea factorilor de creștere din sânge și reintroducerea acestora în țesutul cutanat, stimulând astfel procesele de reparare celulară și de sinteză de neocolagen pe termen lung. Tratamentul cu sânge propriu este azi tot mai mult folosit în întreaga lume cu scopul de a reîntineri pielea feței, a gâtului, a decolteului și a mâinilor. De asemenea, oferă tratament simplu și eficient pentru cicatrici, vergeturi și reîntinerirea pielii. Cu ajutorul echipamentului revoluționar Dermapen TM, dr. Ana Balica execută mii de microînțepături controlate, cu un puternic efect de rejuvenare asupra fibrelor de colagen și elastină, atât prin acțiunea mecanică dar și prin introducerea ingredientelor active direct în straturile profunde ale pielii. Rezultatele mezoterapiei fracționale sunt spectaculoase: piele întinsă, netedă, textură uniformă, aspect mai luminos, ușor efect de lifting și de reîntinerire. În raport cu mezoterapia clasică, tratamentul estetic executat de dr. Ana Balica este mult mai precis și oferă rezultate superioare, este mai ușor de suportat și nu implică timp de recuperare. 

    Colaboratorii pe cosmetică facială  ai clinicii „Dr. Balica” sunt dr. Lămâița Gălan și Salon Mary Cohr. De amenajarea și designul clinicii s-au ocupat SC Villagge Verde-Ciobanu Bogdan și Carmen. „Ceea ce făceam bine înainte, acum facem și mai bine cu ajutorul echipamentelor high-tech, avem medici specialiști pe chirurgie maxilo-facială, Ortodontiție, fațete dentare, estetică facială și dentară. Majoritatea tratamentelor sunt efectuate sub microscop pentru mai multă precizie. Ne-am propus să oferim mereu pacienților tot ce este nou în materie de practică și tehnică în tratamentele dentare sau estetice și de aceea ne dedicăm o parte considerabilă de timp competențelor și educației continue prin interesul acordat seminariilor, convențiilor, conferințelor cu teme de sănătate dentară și estetică facială. Clinica „Dr. Balica”, prin atenția, profesionalismul medicilor noștri și ambientul modern, are ca scop crearea unei stări de relaxare, încredere și siguranță a pacienților”, ne-a spus dr. Ana Balica.
    Clinica „Dr. Balica” colaborează cu firma Deal Travel, Florin Ciocârlan, pentru turism stomatologic. La evenimentul de inaugurare a fost prezent și primarul Cristi Misăilă. Edilul a ținut să felicite tinerii medici pentru inițiativa de a aduce în orașul Focșani aparatură ultraperformantă și de a schimba filozofia de abordare a pacientului. Echipa medicilor Andrei și Ana Balica își propune să aibă în prim plan interesele pacientului, schimbând optica acestuia vizavi de binecunoscuta „teamă de dentist”, astfel încât oricine trece pragul clinicii să poată simți încredere deplină în specialiștii care se vor ocupa de el.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here