GALERIE FOTO : Loc de joacă cu SALINĂ lângă Kaufland

0
18610


În urmă cu aproximativ o lună s-a deschis la Focșani un loc de joacă ce are în incintă o salină artificială supraterană, dar și un loc de joacă pentru copii cu atelier de creație. Locul se află în vecinătatea hipermarketului Kaufland, la etajul clădirii Policolor. La salină au acces toate persoanele, fără a fi nevoie de un aviz de la un medic. Aceasta se deschide însă doar cu programări.
    Locul de joacă pentru copii este deschis zilnic între orele 11-21. Copiii sunt permanent supravegheați, se desfășoară activități cu ei, se realizează planșe în atelierul de creație cu nisip, desene. Tariful pentru accesul în spațiul de joacă este de 10 lei/oră și 16 lei/2ore, iar 5 lei/ora pentru copiii sub 2 ani. Pentru copiii cu dizabilități sau cu probleme grave de sănătate li se oferă o atenție mai specială și aceștia beneficiază de o reducere de 50%. În timp ce copiii stau într-o ambianță plăcută și în siguranță, părinții se pot relaxa la cafeneaua din același local sau la salină.
    În prezent se organizează petreceri, petreceri aniversare, iar pe viitor se dorește să se organizeze și baluri tematice de carnaval.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here