GALERIE FOTO : Un elev din Cîmpineanca merge la Londra, la parcul de distracții „Shreck’s Adventure“

0
1154


Un elev de clasa a V-a, de la Școala Cîmpineanca, și familia sa va merge în excursie la Londra, în parcul de distracții „Shreck’s Adventure”, el câștigând concursul de desene „Trolii”, organizat de Carrefour. Concursul s-a desfășurat în perioada 21 noiembrie – 15 decembrie. Decernarea premiilor a avut loc ieri.
    Câștigătorii s-au bucurat de premii precum smartphonuri, tablete, laptopuri și biciclete, iar marele premiu al ediței de Crăciun de anul acesta este o excursie în parcul de distracții „Shreck’s Adventure” din Londra, unde câștigătorul va avea ocazia să se întâlnească cu Poppy și Branch, personajele principale din desenele animate „Trolii”. Au fost oferite mai multe mențiuni și mențiuni speciale, dar și premiile I, II și III.
    Pentru aflarea câștigătorilor s-a organizat o tombolă. Astfel, mențiuni speciale, respectiv cupoane de cumpărături la Carrefour în valoare de câte 100 de lei, au fost oferite elevilor: Valentin Axente, elev în clasa a VI-a de la Școala Nănești, Luca Coroiu din clasa I A de la Școala Ion Basgan Focșani, Ionuț Stan elev în clasa a IV-a la Școala Suraia, Thomas Postolache clasa a VI-a de la Liceul de Artă „Gh. Tăttărescu”, Andreea Moldoveanu din clasa a IV-a de la Școala Popești, Maria Cojocaru din clasa a V-a D de la Școala Duiliu Zamfirescu, Ionel Epure din clasa a VIII-a de la Școala Nănești, Alexia Coltuc din clasa I de la Școala Popești, Gabriela Potop din clasa a VI-a de la Școala Găgești și Sara Stelan de la clasa a V-a de la Școala Milcovul.
    Mențiuni individuale au fost oferite elevelor Monica Bezea din clasa a IV-a de la Școala Serbănești, care a câștigat un telefon, și Sorina Maria Olaru din clasa a VII-a B de la Școala Nicolae Iorga, care a câștigat o tabletă. Câștigătoarea premiului III, Adina Ciobotaru, din clasa a VI-a de la Școala Urechești, a primit o bicicletă, iar câștigătorul premiului II a fost Iulian Vlăduț Ioniță, din clasa a VII-a de la Școala Ionel Sîrbu Ciorăști, care a primit un laptop.
    Excursia la Londra a câștigat-o Alexandru Lemnaru, elev în clasa a V-a la Școala Cîmpineanca. Câștigătorul a fost foarte emoționat, a mulțumit organizatorilor și a declarat că așteaptă cu mare drag să plece cu familia lui la Londra. „Niciodată nu am ieșit din țară. Să sperăm că o să ne distrăm, o să vizităm Londra. Nu mă gândeam că o să câștig, eu am desenat din plăcere. Mulțumesc echipei Carrefour pentru marele premiu”, a declarat, emoționat, câștigătorul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here