Doi tineri din Paltin și o tânără din Adjud, la UPU după ce au fost implicați în bătăi

0
3979


Mai multe persoane au ajuns luni la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean, după cum se arată în buletinul de presă al unității. Printre acestea se numără un adolescent din comuna Mera, care  a suferit o lovitură la genunchiul drept, în urma căzăturii de pe bicicletă. „P.I., bărbat de 17 ani din Mera, traumatism genunchi drept  prin cădere de pe bicicletă. Pacientul nu este internat”. Un bărbat din comuna Ploscuțeni, victimă a unei agresiuni fizice, a ajuns să fie internat în secția de chirurgie, cu lovituri în zona abdomenului și o coastă ruptă. „D.S., bărbat în vârstă de  44 de ani din comuna Ploscuțeni, traumatism toracic cu fractură C8 dreapta și contuzie abdominală prin agresiune. Internat chirurgie”.
    Doi tineri din comuna Paltin, de 22 respectiv 25 ani, au refuzat să fie internați, deși au ajuns la UPU cu multiple lovituri în zona feței, a toracelui și a șoldului. „B.I., bărbat în vârstă de 25 de ani din comuna Paltin, traumatism cranio-facial cu echimoză orbită stângă prin agresiune, contuzie șold drept. Refuză internarea. T.N., bărbat în vârstă de 22 de ani din comuna Paltin, traumatism cranio-facial prin agresiune, contuzie piramidă nazală, contuzie toracică. Pacientul refuză internarea”.
    De asemenea, o tânără din Adjud a refuzat internarea, deși prezenta multiple tăieturi, dobândite în timpul unei agresiuni, pe suprafața mâinii drepte.”Z.A.M., femeie de 21 de ani, din Adjud, plăgi tăiate fața palmară IV-V, mână dreaptă prin agresiune, contuzie craniană minoră. Refuză internarea”. Polițiștii spun că femeia a fost agresată chiar de concubinul ei și că acestuia i-a fost întocmit dosar penal pentru fapta sa. „Pe fondul unor neînțelegeri și al consumului de alcool a fost agresată de concubinul ei în vârstă de 38 de ani. Acestuia i s-a întocmit dosar penal pentru lovire”, a declarat subcomisar Bogdan Toader, purtător de cuvânt al IPJ Vrancea. Și un bărbat din Focșani a refuzat internarea, după ce a ajuns la spital cu lovituri la cap și la coloana cervicală, suferite în timpul unui accident rutier. „P.F.A., bărbat în vârstă de 55 de ani din Focșani, traumatism cranio-cerebral și contuzie toracică prin accident rutier, contuzie coloană cervicală. Refuză internarea”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here