GALERIE FOTO : Bobocii de la Colegiul „Edmond Nicolau” la „Party around the world”

0
1210


„Party around the world” a fost tema Balului Bobocilor de la Colegiul Tehnic „Edmond Nicolau” din Focșani, care a avut loc vineri seara. Concursul de Miss și Mister s-a desfășurat la Teatrul Municipal Focșani, iar petrecerea a continuat la Apollo Club.
La concurs au participat șase perechi, respectiv Loredana Tiliță cu  Leonardo Alexandru Lungu, Nikola Ane-Mary Hîrșu cu Bogdan Andrei Badiu, Raluca Ilinca cu Neculai Mathe, Roxana Mihalache cu Dragoș Ploscaru, Cristina Alexandra Căldărescu cu Alexandru Grosu și Laura Zburlea cu Mădălin Macovei.
Concursul a constat în cinci probe, prima fiind prezentarea concurenților în ținute de zi, cea de-a doua probă a fost un dans sincron, după care a urmat proba a treia, de originalitate, unde concurenții au încercat să impresioneze publicul și juriul prin dans, cântec, scene de teatru, interpretare beatbox și momente de stand-up comedy. Fiecare concurent a reprezentat câte o țară, respectiv SUA, Turcia, Franța, Marea Britanie și Brazilia, pentru ultima ținându-se un moment de reculegere în memoria victimelor accidentului aviatic din data de 28 noiembrie, din Columbia. Cea de-a patra probă a fost cea de cultură generală, ultima fiind proba de prezentare a ținutelor de seară.
Juriul a fost format din Danielescu Gabriel – director al Colegiului Tehnic „Edmond Nicolau”, Bârsan Costel – consilier local, Mihai Fâsan – profesor al colegiului, Ramona Giot – Răzvan Style, Silviu Palade – Musette, Olaru Alina -președintele Consiliului Școlar al Elevilor din cadrul colegiului și Monica Lupu-Leica – elevă în clasa a X-a C.
În urma jurizării au fost anunțați câștigătorii. Astfel, mențiune au obținut  Raluca Mihalache și Dragoș Ploscaru, Miss Popularitate este Raluca Ilinca, iar Mister Popularitate este Bogdan Badiu, Miss Originalitate este Nikola Ana-Mary Hîrșu, iar Mister Originalitate Leonardo Lungu. Cel mai așteptat moment al serii a fost desemnarea celor care au câștigat titlurile de Miss și Mister Boboc. Astfel, Miss este Cristina Alexandra Căldărescu, iar Mister Neculai Mathe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here